δύσκολες-ώρες-για-πρώην-βουλευτή-της-ν-76932
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 27.11.2016 | 20:14

Δύσκολες ώρες για πρώην βουλευτή της ΝΔ – Ο γιος του έπεσε από γέφυρα

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο 21χρονος άνδρας, που σήμερα το πρωί έπεσε από γέφυρα της Περιμετρικής της Πάτρας, στο ύψος του Σουλίου.

Σύμφωνα με ιατρικές πηγές, η επέμβαση είχε σαν στόχο την αντιμετώπιση των θλαστικών τραυμάτων του 21χρονου, που προκλήθηκαν από το ατύχημα.

Οι ίδιες πηγές επαναλαμβάνουν ότι ο νεαρός δεν αντιμετωπίζει κανένα κίνδυνο και ότι έχει απόλυτη επαφή με το περιβάλλον.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από τα τοπικά μέσα, οι γιατροί που παρακολουθούν το νεαρό, κάνουν λόγο για θαύμα.

Ο 21χρονος, φέρει τραύματα στο κεφάλι και στη λεκάνη, όμως αυτά κρίνονται αντιμετωπίσιμα καθώς δεν έχουν επηρεάσει κανένα ζωτικό του όργανο. Ο νεαρός υποβλήθηκε σε εγχείριση, η οποία ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Σύμφωνα με ιατρικές πηγές η επέμβαση έγινε λόγω των πολλαπλών καταγμάτων στη λεκάνη και στο σπλαχνικό κρανίο που προκλήθηκαν από το πέσιμο. Όπως ανέφεραν οι γιατροί, δεν κινδυνεύει η υγεία του και έχει απόλυτη επαφή με το περιβάλλον.

Στο νοσοκομείο βρίσκονται από την πρώτη στιγμή και οι γονείς του παιδιού που ειδοποιήθηκαν για την πτώση. Σε κατάσταση σοκ ο πατέρας του, πρώην βουλευτής Αχαϊας της ΝΔ, που ελπίζει σε μια ευχάριστη είδηση από τα χείλη των γιατρών.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν πρόκειται για απόπειρα αυτοκτονίας ή ατύχημα.