δύσκολες-ώρες-για-πρώην-βουλευτή-της-ν-76932
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 27.11.2016 | 20:14

Δύσκολες ώρες για πρώην βουλευτή της ΝΔ – Ο γιος του έπεσε από γέφυρα

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο 21χρονος άνδρας, που σήμερα το πρωί έπεσε από γέφυρα της Περιμετρικής της Πάτρας, στο ύψος του Σουλίου.

Σύμφωνα με ιατρικές πηγές, η επέμβαση είχε σαν στόχο την αντιμετώπιση των θλαστικών τραυμάτων του 21χρονου, που προκλήθηκαν από το ατύχημα.

Οι ίδιες πηγές επαναλαμβάνουν ότι ο νεαρός δεν αντιμετωπίζει κανένα κίνδυνο και ότι έχει απόλυτη επαφή με το περιβάλλον.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από τα τοπικά μέσα, οι γιατροί που παρακολουθούν το νεαρό, κάνουν λόγο για θαύμα.

Ο 21χρονος, φέρει τραύματα στο κεφάλι και στη λεκάνη, όμως αυτά κρίνονται αντιμετωπίσιμα καθώς δεν έχουν επηρεάσει κανένα ζωτικό του όργανο. Ο νεαρός υποβλήθηκε σε εγχείριση, η οποία ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Σύμφωνα με ιατρικές πηγές η επέμβαση έγινε λόγω των πολλαπλών καταγμάτων στη λεκάνη και στο σπλαχνικό κρανίο που προκλήθηκαν από το πέσιμο. Όπως ανέφεραν οι γιατροί, δεν κινδυνεύει η υγεία του και έχει απόλυτη επαφή με το περιβάλλον.

Στο νοσοκομείο βρίσκονται από την πρώτη στιγμή και οι γονείς του παιδιού που ειδοποιήθηκαν για την πτώση. Σε κατάσταση σοκ ο πατέρας του, πρώην βουλευτής Αχαϊας της ΝΔ, που ελπίζει σε μια ευχάριστη είδηση από τα χείλη των γιατρών.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν πρόκειται για απόπειρα αυτοκτονίας ή ατύχημα.

Aftodioikisi News

Η aftodioikisi.gr είναι η βασική Διαδικτυακή πύλη για τους ΟΤΑ, το Δημόσιο και την Εργασία στην Ελλάδα, λειτουργώντας από τον Απρίλιο του 2008 ως πηγή έγκυρης και συνεχούς ροής ενημέρωσης με ειδήσεις και θέματα από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, της Δημόσιας Διοίκησης, της Εργασίας, της Ασφάλισης αλλά και γενικότερης επικαιρότητας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Τον Μάιο του 2010, μόλις δύο χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας της τιμήθηκε με το δημοσιογραφικό Βραβείο Μπότση. Παράλληλα, αποτελεί κόμβο αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ πολιτικών, αιρετών της Αυτοδιοίκησης αλλά και επιχειρηματιών με τους πολίτες και τους εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενώ λειτουργεί ως δίαυλος διαδραστικής ενημέρωσης και επικοινωνίας μεταξύ της Περιφέρειας και του Κέντρου. Καθημερινά δέχεται εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις από εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, πολιτικούς, αιρετούς της Αυτοδιοίκησης, επιχειρηματίες και, κυρίως, πολίτες που ενδιαφέρονται για τοπικά, εργασιακά, ασφαλιστικά αλλά και για γενικότερα θέματα της επικαιρότητας.