δικηγόρος-παιδοκτόνου-έχει-μετανιώσ-572795
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 04.01.2019 | 09:53

Δικηγόρος παιδοκτόνου: Έχει μετανιώσει και κλαίει συνεχώς

Μετανιωμένος εμφανίζεται ο πατέρας που σκότωσε την 29χρονη κόρη του στην Κέρκυρα σύμφωνα με το δικηγόρο του κ. Βασίλη Νουλέζα.

“Ο μοναδικός λόγος που τον οδήγησε σε αυτήν την ακραία δολοφονική, φρικιαστική και αποτρόπαια πράξη να αφαιρέσει τη ζωή της κόρης του ήταν η υπέρμετρη αγάπη, το τεράστιο ενδιαφέρον και η αδικαιολόγητη εμμονή του να ασχολείται και να συν καθορίζει την προσωπική, ατομική, επαγγελματική, ιδιωτική ακόμη και συναισθηματική ζωή της”, δήλωσε ο κ. Νουλέζας στο Star.

“Και αυτό όχι γιατί απέρριπτε για φυλετικούς ή ρατσιστικούς λόγους τον σύντροφο που εκείνη είχε επιλέξει. Από τον Νοέμβριο του 2017, η 29χρονη είχε επιλέξει να απομακρυνθεί ψυχικά, οικογενειακά, κοινωνικά από τον πατέρα και όλους τους συγγενείς, πλην της νονάς της”, σημείωσε ο δικηγόρος του πατέρα και πρόσθεσε:

“Υπήρξε μία έντονη λογομαχία, υπήρξε μία κλήση τηλεφωνική στο κινητό της το βράδυ της Πρωτοχρονιάς που πήγαν να γιορτάσουν και να φάνε γλυκίσματα που είχε ετοιμάσει ο πατέρας από τον σύντροφο της, ζήτησε επιτακτικά να κλείσει το τηλέφωνο, μάλωσαν, σηκώθηκε η 29χρονη να αποχωρήσει . Ο πατέρας προσπάθησε να την καθησυχάσει και στη συνέχεια, όλη αυτή η οργή, ο θυμός, η απογοήτευση, η απόγνωση για το γεγονός ότι δεν μπορούσε να ελέγξει και να καθοδηγήσει τη θυγατέρα του τον οδήγησε σε αυτήν την ακραία ενέργεια και παράνομη συμπεριφορά”.

Ο κ. Νουλέζας ισχυρίστηκε ότι το έγκλημα δεν ήταν προμελετημένο. Έπειτα από καβγά που είχαν μεταξύ τους, την χτύπησε με αιχμηρό αντικείμενο που βρήκε δίπλα στην ξυλόσομπα. Η κοπέλα πήδηξε από παράθυρο ύψους δύο μέτρων για να γλιτώσει. Την κυνήγησε και ολοκλήρωσε την εγκληματική ενέργεια, όντας θολωμένος ανέφερε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος.

“Έκρυψε το πτώμα της άτυχης κοπέλας γιατί είχε λάβει αρχικά την απόφαση να τηλεφωνήσει στην αστυνομία να παραδοθεί. Ήταν σε κατάσταση πανικού. Εκτός του ότι έχει μετανιώσει και κλαίει συνεχώς, μου είπε ‘καλύτερα να είχε πεθάνει εγώ. Ποιος γονιός θέλει να σκοτώσει το παιδί του;’. Ζητά συγγνώμη από την οικογένειά του” δήλωσε ο κ. Νουλέζας.