Διέρρηξαν το σπίτι δημοτικής συμβούλου στην Άνω Γλυφάδα
Άγνωστοι δράστες διέρρηξαν, τη νύχτα, το σπίτι δημοτικής συμβούλου, στην Άνω Γλυφάδα. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες μπήκαν στο σπίτι από ένα παράθυρο που παραβίασαν και αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα και έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή. Αμέσως μετά, τράπηκαν σε φυγή.
Ειδικότερα Διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι της αντιδημάρχου Διοικητικού και Δημοσίων Σχέσεων του δήμου Γλυφάδας, Σάσας Πατεράκη και δεν άφησαν τίποτα όρθιο.
Η ίδια επέστρεφε με το σύζυγό της και τα παιδιά τους την ώρα που οι δράστες ήταν μέσα και έψαχναν για χρήματα και χρυσαφικά.
«Είμαστε σοκαρισμένοι οικογενειακώς. Ξεκλειδώναμε το σπίτι και οι ληστές ήταν μέσα. Άκουσαν τις φωνές μου, ξεσήκωσα όλη την Αγίου Νεκταρίου και έφυγαν πηδώντας από το μπαλκόνι της κουζίνας» λέει η αντιδήμαρχος.
Η Σάσα Πατεράκη δημοσιοποίησε φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού, μετά την «επέλαση» των διαρρηκτών.
«Τελικά είμαστε απροστάτευτοι. Από την κλήση μου στη άμεση δράση ήρθαν μετά απο 30 λεπτά. Ήμασταν η δέκατη ληστεία στη περιοχή. Μέχρι στιγμής αναφέρουν οι πηγές ότι ήταν τσιγγάνοι. Είμαστε στο στόμα του λύκου από τότε που έφυγε το αστυνομικό τμήμα από την Τερψιθέα» λέει η Σάσα Πατεράκη, πρώην μοντέλο με διεθνή καριέρα που έχει βγει νικήτρια στη μάχη με τον καρκίνο και είναι πρόεδρος του συλλόγου γυναικών για τον καρκίνο του μαστού «Μαζί».
Σύμφωνα με την κατάθεσή της, οι διαρρήκτες έκλεψαν 1.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές αξίας περίπου 9.000 ευρώ.
Προτεινόμενα άρθρα
10.07.2026 | 07:41
10.07.2026 | 07:26






