διαλέξτε-το-δέντρο-σας-μάθετε-για-τον-114926
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 27.04.2016 | 18:12

Διαλέξτε το δέντρο σας – Μάθετε για τον χαρακτήρα σας

Ενα από αυτά τα ψυχολογικά τεστ που τρελαίνουν τα κοινωνικά δίκτυα αλλά έχουν και φυσιολατρικές προεκτάσεις που ταιριάζουν με την Ανοιξη και την περίοδο των διακοπών που πλησιάζει.

Απλά διαλέξτε το δέντρο που σας αρέσει περισσότερο και έπειτα διαβάστε ποια στοιχεία του χαρακτήρα σας αποκαλύπτει.

1. Γενναιοδωρία και Ηθική

Είστε γενναιόδωροι, ηθικοί και πάντα εργάζεστε για την αυτοβελτίωσή σας. Είστε φιλόδοξοι και έχετε υψηλούς στόχους. Οι άνθρωποι μπορεί να πιστεύουν ότι η επικοινωνία μαζί σας είναι δύσκολη, αλλά και για εσάς, δεν είναι καθόλου εύκολο να είστε αυτοί που είστε. Εργάζεστε πολύ σκληρά αλλά δεν είστε εγωιστές. Εργάζεστε γιατί θέλετε να βελτιώσετε τον κόσμο. Έχετε μια τεράστια ικανότητα να αγαπάτε μέχρι να σας πληγώσουν. Αλλά ακόμα κι αφού σας πληγώσουν, εσείς συνεχίζετε να αγαπάτε. Πολλοί λίγοι άνθρωποι μπορούν να εκτιμήσουν αυτά που κάνετε πραγματικά.

2. Διασκέδαση και Ειλικρίνεια

Είστε διασκεδαστικοί και ειλικρινείς. Είστε πολύ υπεύθυνοι και σας αρέσει να φροντίζετε τους άλλους. Κάποιες φορές όμως, το παρακάνετε και αναλαμβάνετε υπερβολικά πολλές ευθύνες. Έχετε μια πολύ καλή προσωπικότητα και οι άνθρωποι σας εμπιστεύονται εύκολα. Είστε λαμπροί, πνευματώδεις και εύστροφοι. Πάντα έχετε μια ενδιαφέρουσα ιστορία να διηγηθείτε.

3. Ευφυΐα και Στοχαστικότητα

Είστε έξυπνοι και στοχαστικοί. Είστε για την ακρίβεια, σπουδαίοι στοχαστές. Οι σκέψεις και οι ιδέες έχουν πολύ μεγάλη σημασία για σας. Σας αρέσει να σκέφτεστε τις θεωρίες και τις απόψεις σας όταν είστε μόνοι. Είστε εσωστρεφείς. Τα πάτε καλά με αυτούς που τους αρέσει να σκέφτονται και να μαθαίνουν. Προσπαθείτε να κάνετε το σωστό, ακόμα κι αν η πλειοψηφία της κοινωνίας δεν συμφωνεί μαζί σας.

4. Φιλοσοφία

Είστε άνθρωποι με φιλοσοφική αντίληψη και διάθεση. Είστε και αισθάνεστε διαφορετικοί από τους άλλους ανθρώπους. Έχετε ισχυρή διαίσθηση και είστε κάπως ιδιόμορφοι. Πολλές φορές σας παρεξηγούν και αυτό σας πληγώνει. Χρειάζεστε προσωπικό χώρο και πρέπει να αναπτύξετε τη δημιουργικότητά σας. Είστε άνθρωποι που διακρίνετε τις φωτεινές και τις σκοτεινές πλευρές της ζωής. Είστε επίσης αρκετά συναισθηματικοί.

5. Καθοδήγηση

Έχετε αυτοπεποίθηση και αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες. Είστε εξαιρετικά ανεξάρτητοι. Η κατευθυντήρια αρχή της ζωής σας είναι “Θα το κάνω με το δικό μου τρόπο”. Είστε αυτάρκεις και γνωρίζετε πώς να παραμένετε δυνατοί για εσάς και τους ανθρώπους που αγαπάτε. Το μόνο πράγμα που απαιτείτε από τους ανθρώπους είναι η ειλικρίνεια. Είστε αρκετά δυνατοί για να ακούσετε οποιαδήποτε αλήθεια.

6. Ευγένεια και Ευαισθησία

Είστε ευγενικοί και ευαίσθητοι. Οι άνθρωποι σχετίζονται μαζί σας με μεγάλη ευκολία. Έχετε πολλούς φίλους και σας αρέσει να τους βοηθάτε. Έχετε μια φωτεινή και ζεστή αύρα που κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται καλά όταν είναι μαζί σας. Σκέφτεστε συχνά πώς θα μπορούσατε να βελτιώσετε κάποιες πτυχές του εαυτού σας. Θέλετε να είστε ενδιαφέροντες, διορατικοί και μοναδικοί. Περισσότερο από κάθε τι άλλο στον κόσμο έχετε ανάγκη την αγάπη. Είστε έτοιμοι να αγαπήσετε ακόμα κι αυτούς που μπορεί να μην σας δείχνουν την αγάπη τους.

7. Χαρά και Ηρεμία

Είστε χαρούμενοι και δεν ταράζεστε εύκολα. Είστε ευαίσθητοι και έχετε κατανόηση. Έχετε ταλέντο στο να ακούτε χωρίς να ασκείτε κριτική. Πιστεύετε ότι ο καθένας έχει το δικό του ταξίδι ζωής. Είστε ανοικτοί σε νέους ανθρώπους και πράγματα. Έχετε ισχυρές αντιστάσεις απέναντι στο στρες και διαχειρίζεστε καλά το συναίσθημα της ανησυχίας. Συνήθως είστε χαλαροί. Καταφέρνετε πάντα να περνάτε καλά και να μην χάνετε το δρόμο σας.

8. Γοητεία και Ενεργητικότητα

Είστε γοητευτικοί και ενεργητικοί. Είστε άνθρωποι με χιούμορ που γνωρίζετε πώς να κάνετε τους άλλους να γελούν. Ζείτε σε μια κατάσταση αρμονίας με το σύμπαν. Είστε παρορμητικοί και ενθουσιώδεις. Δεν λέτε ποτέ όχι σε μια καινούργια περιπέτεια. Πολλές φορές καταλήγετε να εκπλήσσετε ή ακόμα και να σοκάρετε τους ανθρώπους. Πάντα παραμένετε αληθινοί απέναντι στον εαυτό σας. Έχετε πολλά ενδιαφέροντα και αν κάτι σας τραβήξει την προσοχή γίνεστε ακούραστοι μέχρι να μάθετε σε βάθος όλες τις πληροφορίες που αφορούν τον τομέα του ενδιαφέροντός σας.

9. Αισιοδοξία και Τύχη

Είστε αισιόδοξοι και τυχεροί. Πιστεύετε ότι η ζωή είναι ένα δώρο και προσπαθείτε να πετύχετε όσα πιο πολλά μπορείτε ώστε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα δώρα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είστε περήφανοι για όσα έχετε πετύχει και έτοιμοι να σταθείτε σαν βράχος στους ανθρώπους που αγαπάτε. Έχετε μια πολύ υγιή προσέγγιση ζωής. Για εσάς το ποτήρι είναι μισογεμάτο. Εκμεταλλεύεστε κάθε ευκαιρία για να συγχωρέσετε, να μάθετε και να αναπτυχθείτε, διότι πιστεύετε ότι η ζωή είναι υπερβολικά μικρή για να ενεργείτε διαφορετικά.