χρυσηίδα-δημουλίδου-έπαθα-λύκο-από-τ-986010
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 29.01.2022 | 13:53

Χρυσηίδα Δημουλίδου: “Έπαθα λύκο από το εμβόλιο” (εικόνα)

Σάλος έχει προκληθεί από το δημοσίευμα της STAR Press, στο οποίο η Χρυσηίδα Δημουλίδου αποκαλύπτει πως έχει πάθει λύκο από το εμβόλιο. Υπενθυμίζεται πως είναι η ίδια που στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά είχε ταχθεί υπέρ του πιλότου.

Συγκεκριμένα, η γνωστή συγγραφέας αναφέρει πως “Μετά τη δεύτερη δόση άρχισαν να πέφτουν τούφες μαλλιών”. Ακόμη, η ίδια περιγράφει στην εφημερίδα με κάθε λεπτομέρεια τα μελανώματα και τα κενά μνήμης που εμφανίστηκαν μετά τον εμβολιασμό.

To Πρωτοσέλιδο της Star press (29/01)

Μάλιστα, μετά μέσω της προσωπικής της σελίδας στο Facebook κάλεσε τους πάντες να κοινοποιήσουν την ιστορία της ούτως ώστε να μαθευτεί τι περνάει εξαιτίας του εμβολίου:

«ΔΙΑΓΝΩΣΤΗΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟΑΝΟΣΟ ΜΕΤΑ ΤΟ 2ο ΕΜΒΟΛΙΟ.

Μετά από 6 ολόκληρους μήνες απο την 2η δόση εμβολίου Pfizer, στις 12/6/21, ξεκίνησε ενας Γολγοθάς για μενα, τρέχοντας από γιατρό σε γιατρό -κάθε ειδικότητας- και από νοσοκομείο σε κλινική, κάνοντας πάρα πολλές διαγνωστικές εξετάσεις, μέχρι που διαγνώστηκα τελικά με αυτοάνοσο ΣΕΛ( συστηματικός ερυθηματώδης λύκος) με πολλές επιπτώσεις στην υγεία μου, τις επαγγελματικές και κοινωνικές μου υποχρεώσεις.

Σήμερα στην εφημερίδα Star Ρress εξηγώ τι ακριβώς μου συνέβη..και πως αντιμετωπίστηκσ απο την εταιρεία pfizer και κρατικό οργανισμό.( κοινοποποιήστε το)»

Τι είχε αναφέρει για τον πιλότο στα Γλυκά Νερά

Σάλο έχει προκαλέσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανάρτηση τηςγνωστής συγγραφέως best seller Χρυσηίδας Δημουλίδου, που θέλησε να ασχοληθεί με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Η ίδια απεφάνθη ότι ο  Μπάμπης Αναγνωστόπουλος «δεν πιστεύω πως είχε προσχεδιάσει τον φόνο της (…) και πως όλα έγιναν σε μια στιγμή έντασης, θυμού, κούρασης και μεγάλης ανασφάλειας που του δημιουργούσαν οι απειλές της πως θέλει να χωρίσουν και ίσως τον εγκατέλειπε». Και λίγο αργότερα, επιρρίπτει ευθύνες στο… θύμα.

Συγκεκριμένα, σε μια μακροσκελέστατη ανάρτησή της στο Facebook, που προκάλεσε εντονότατες αντιδράσεις για το περιεχόμενό της, η κυρία Δημουλίδου σκιαγραφεί το κατ’ αυτήν ψυχογράφημα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

«Ωριμότερος και πατέρας», ο καθ’ ομολογίαν δράστης «άρχισε να φοβάται πως θα τον εγκαταλείψει», προκαλώντας του στρες. «Ήθελε να έχει κι εκείνος την ηρεμία του πλάι σε μια γυναίκα που θα του πρόσφερε γαλήνη, στήριξη και όχι γκρίνια και αμφιβολίες», έγραψε, εισπράττοντας μάλλον ειρωνεία από τους -όχι και τόσο – θαυμαστές της. Γιατί προφανώς, όποιο ζευγάρι δεν έχει γαλήνη, ηρεμία και στήριξη, η λύση είναι ο θάνατος, ειδικά αν για τις γκρίνιες και τις αμφιβολίες, αιτία είναι η γυναίκα. Καθόλου σεξιστικό…

“Είπα την αποψή μου”

Στη συνέχεια, μετά το σάλο που είχε προκληθεί η κ. Δημουλίδου είχε επιχειρήσει να ανασκευάσει, με νέα ανάρτηση στο fb:

«Ως άνθρωπος που έχει κάποιες γνώσεις, είπα την άποψη μου και τι θα μπορούσε να έχει οδηγήσει τον σύζυγο στην δολοφονία της γυναίκας που υποτίθεται αγαπούσε και ενώ μέχρι πριν 3 ώρες βρισκόταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση (όπως έδειξε η τελευταία φωτογραφία που τραβήχτηκε από την Καρολάιν όπου έπαιζε με την κόρη τους). Δηλαδή σηκώθηκε έτσι στα καλά καθούμενα και την έπνιξε στον ύπνο της ή προηγήθηκε καυγάς; Ήταν συσσωρευμένη οργή με αυτά που συνέβαιναν τους τελευταίους μήνες ανάμεσα τους ή του είπε πως αποφάσισε να φύγει με το παιδί;

Η σκηνοθετημένη ληστεία ήταν τόσο επιπόλαιη, πρόχειρη και ανόητη που ήταν σαν να έλεγε στην αστυνομία «Εγω την σκότωσα». Το κακοστημένο σκηνικό, ειδικά το δολοφονημένο σκυλί και ο τρόπος δολοφονίας του, με έκανε να εικάζω πως δεν το είχε προσχεδιάσει, κάτι συνέβη, κάτι ειπώθηκε εκείνο το βράδυ που τον οδήγησε στο έγκλημα. Είτε το προσχεδίασε είτε όχι, δεν αλλάζει στο ελάχιστο την καταδίκη του ούτε ελαφρύνει τη θέση του, η δολοφονία είναι δολοφονία και πρέπει να τιμωρείται παραδειγματικά, ειδικά η δική του που εμπεριέχει και δολοφονία ζώου, ακόμη σκληρότερη”, κατέληγε η κ. Δημουλίδου.