Χριστόφιας: Σταθερή αλλά κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του

Κρίσιμη αλλά σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας του τέως Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια, ο οποίος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. Ο Δημήτρης Χριστόφιας παρουσίασε αναπνευστικά προβλήματα και μεταφέρθηκε στην εντατική λόγω της ήδη επιβαρυμένης του υγείας.

Σε λίγο θα συγκληθεί ιατροσυμβούλιο για να εξετάσει την κατάσταση, ενώ δεν αποκλείεται και η κάθοδος εντατικολόγου από το εξωτερικό (Ισραήλ).

Στο νοσοκομείο μετέβη χθες και ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ενώ στο πλευρό του Δημήτρη Χριστόφια βρέθηκε το πρωί και ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού. Εξερχόμενος του Γενικού Νοσοκομείου ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είπε πως ο πρώην Πρόεδρος «περνά δύσκολες ώρες». «Ελπίζω να το ξεπεράσει και αύριο θα πραγματοποιηθεί συμβούλιο των θεραπόντων ιατρών. Του έχω πει πως ό,τι χρειαστεί θα είμαστε στην διάθεση του. Αυτό που θέλω να εκφράσω είναι την λύπη μου», ανέφερε.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΥΓΕΙΑ, ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΚΡΙΣΙΜΗ, ΣΤΑΘΕΡΗ, ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!