χαρίτσης-κατά-μητσοτάκη-για-το-μάτι-να-659594
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 24.09.2019 | 15:51

Χαρίτσης κατά Μητσοτάκη για το Μάτι: Να ζητήσει συγγνώμη, το οφείλει στη μνήμη των νεκρών

Για «τυμβωρυχία χωρίς αιδώ» με στόχο «μικροκομματικά οφέλη» κατηγορεί τον πρωθυπουργό, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, αναφορικά με την πυρκαγιά στο Μάτι, διατυπώνοντας, παράλληλα, την απαίτηση, να ζητήσει συγγνώμη.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του πρωθυπουργού στη Σύνοδο του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, ο κ. Χαρίτσης σημειώνει ότι ο κ. Μητσοτάκης προχώρησε σε «κωλοτούμπα» αναφερόμενος στη φονική πυρκαγιά, κάνοντας λόγο για «»ακραία καιρικά φαινόμενα» και για την «κλιματική αλλαγή».

Αναλυτικά, «μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο κ. Μητσοτάκης προχώρησε σήμερα μια ακόμη θεαματικότερη -μάλιστα- «κωλοτούμπα», από το βήμα της Συνόδου του ΟΗΕ! Αναφερόμενος στην πυρκαγιά στο Μάτι, μίλησε για «ακραία καιρικά φαινόμενα» και για την κλιματική αλλαγή.

Συστήνουμε στον κ. Μητσοτάκη να παραμείνει εκτός της χώρας!», αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει:

«Φαίνεται ότι μόνο εκεί μπορεί να αφήσει πίσω του το προσωπείο του λαϊκισμού και του ψεύδους, που καλλιέργησε όλο το προηγούμενο διάστημα, και να αποκαταστήσει τη σχέση του με την πραγματικότητα.

Ταυτόχρονα, όμως, απαιτούμε από τον κ. Μητσοτάκη να ζητήσει συγγνώμη. Το οφείλει πρωτίστως στη μνήμη των νεκρών της πυρκαγιάς στο Μάτι, πάνω στους οποίους τυμβωρύχησε χωρίς αιδώ προκειμένου για μικροκομματικά οφέλη».