Χάρης Ρώμας: Αποκάλυψε τι συμβαίνει με τη σχέση του & τη ζωή του

Ο Χάρης Ρώμας μίλησε στο “Ενώπιος Ενωπίω” και τον Νίκο Χατζηνικολάο και για τις άγνωστες πτυχές της ζωής του.

Για παράδειγμα, γράφει και τραγούδια και μάλιστα ένα από αυτά είναι των τίτλων του “Καφέ της Χαράς” και ένα άλλο γράφτηκε για τη Γλυκερία, η οποία μίλησε στην εκπομπή με τα καλύτερα λόγια τον ηθοποιό και εξήρε το ταλέντο του.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου τον ρώτησε κατόπιν εάν έχει προσωπική ζωή ή οι δραστηριότητές του τού τρώνε όλον τον χρόνο. Ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι εδώ και χρόνια είναι σε μια σχέση βαθιάς αγάπης, όπως την αποκάλεσε και ότι δεν θα μπορούσε να είναι ισορροπημένος χωρίς αυτήν.

Αποκάλυψε δε ότι σε νεαρή ηλικία υπήρξε παντρεμένος και έφυγε από αυτόν τον γάμο, προξενώντας δυσαρέσκεια στην κοπέλα. Μάλιστα την ξανασυνάντησε μετά από χρόνια και διηγήθηκε τον σχεδόν αστείο τρόπο που έγινε η συνάντηση αυτή.

Τέλος ομολόγησε ότι παρότι το είχε σκεφτεί στο παρελθόν δεν θέλει να υιοθετήσει ένα παιδί διότι δεν διαθέτει χρόνο για να του αφιερώσει.

Η συγκίνηση

“Ο πατέρας μου μού απαγόρευσε να χρησιμοποιώ το όνομά του”, είπε ο Χάρης Ρώμας εξηγώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου γιατί δεν έκανε καριέρα με το πατρικό του όνομα, που είναι Ρασσιάς. Όπως είπε, ο πατέρας του του απαγόρευσε να το χρησιμοποιεί εάν δεν ασχολιόταν με την ιατρική.

“Η συμφιλίωση με τον πατέρα μου ήρθε γιατί κατάλαβα ότι θα πεθάνει. Ήμασταν και οι δύο πολύ αμήχανοι, ήρθαμε κοντά συναισθηματικά” είπε.

Ο ηθοποιός εξήγησε πώς έφυγε νωρίς από το σπίτι για να μην έρθει σε σύγκρουση με τον πατέρα του και τελικά συμφιλιώθηκαν λίγο πριν πεθάνει περνώντας χρόνο μαζί στο σπίτι τους στην Κινέττα.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΧΕΣΗ, ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΡΩΜΑΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!