δομοκός-βαρυποινίτης-έκρυβε-κινητό-σ-739197
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 25.02.2020 | 08:00

Δομοκός: Βαρυποινίτης έκρυβε κινητό σε… εικόνα της Παναγίας!

Πήγε χαμένος κόπος ενός Γεωργιανού βαρυποινίτη ο οποίος έκανε αριστοτεχνική δουλειά για να περάσει στο Κατάστημα Κράτησης Δομοκού ένα κινητό, το οποίο είχε κρύψει μέσα σε μια εικόνα της Παναγίας! Κι αυτό, επειδή δεν γνώριζε ότι στις φυλακές υπάρχει ειδικό μηχάνημα που ανιχνεύει τις συσκευές κινητών!

Ο Γεωργιανός κρατούμενος, ο οποίος εκτίει ποινές κάθειρξης 25 ετών για ληστείες, κλοπές και άλλα αδικήματα, κρατούνταν στον Κορυδαλλό απ’ όπου το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης έγινε η μεταγωγή του στην φυλακή του Δομοκού. Μαζί με τα προσωπικά του αντικείμενα, είχε και μία εικόνα της Παναγίας την οποία, όπως είπε, είχε φτιάξει με τα χέρια του και την είχε σαν φυλαχτό, επειδή είναι πολύ θρήσκος!

Όμως, όταν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι πέρασαν την εικόνα από το ειδικό μηχάνημα, εντοπίστηκε το κινητό κι έτσι άνοιξαν την εικόνα και διαπίστωσαν με έκπληξη ότι ο Γεωργιανός είχε κάνει πολλή δουλειά, καθώς είχε φτιάξει μία ειδική κρύπτη όπου είχε “κουμπώσει” απόλυτα το κινητό, με αποτέλεσμα να μην φαίνεται! Η συσκευή κατασχέθηκε ενώ σε βάρος τού βαρυποινίτη σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα εισαγωγής μέσου επικοινωνίας σε χώρος κράτησης.