χανιά-φόβοι-για-βεντέτα-μετά-τη-δολοφο-471736
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 13.05.2019 | 09:41

Χανιά: Φόβοι για βεντέτα μετά τη δολοφονία του 43χρονου 

Τον φόβο για το ενδεχόμενο ξεσπάσματος βεντέτας εκφράζουν οι αστυνομικοί μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση ενός 43χρονου ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ, το μεσημέρι της Κυριακής στα Χανιά.

Σύμφωνα με το cretalive, ο 43χρονος δέχθηκε πλήγμα από τα πυρά της κυνηγετικής καραμπίνας στο κεφάλι και η κατάστασή του ήταν πολύ δύσκολη.

Οπως ανέφερε σχετικά, ο αναπληρωτής διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων κ. Ζουρίδης, ο άνδρας «μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο. Οι γιατροί έκαναν προσπάθειες ανάνηψης, ωστόσο η καρδιά δεν επανήλθε».

Ο δράστης της εκτέλεσης στη συνέχεια τηλεφώνησε στις Αρχές, ομολόγησε το έγκλημα και παραδόθηκε. Κατά τις πρώτες πληροφορίες, ισχυρίστηκε ότι είχαν κτηματικές διαφορές με το θύμα.

Παρά ταύτα, έχει ήδη επιβεβαιωθεί ότι θύτης και θύμα κατάγονταν από το ίδιο χωριό, το Ορθούνι.

Οπως αναφέρει το cretalive, υπό τον φόβο των αντιποίνων της εκτέλεσης -από την πλευρά των συγγενών του θύματος- έχουν ήδη ληφθεί αστυνομικά μέτρα στην περιοχή.

Για το συμβάν σχηματίζεται δικογραφία από την οικεία αστυνομική Αρχή, ενώ ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα, Δευτέρα, ενώπιον του εισαγγελέα.