χαμός-στον-αέρα-του-σκαϊ-για-το-κλείσ-918122
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 03.06.2022 | 14:23

Χαμός στον «αέρα» του ΣΚΑΪ για το κλείσιμο μουσικής στον Άλιμο: «Καντίνα κάνει… συναυλίες»

Έντονο διάλογο είχαν στο πάνελ της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του ΣΚΑΪ «Σήμερα», ο δήμαρχος Αλίμου κ. Κονδύλης και ο εκπρόσωπος των Ειδικών Φρουρών κ. Μαυροειδάκος.

Η απόφαση για κλείσιμο της μουσικής στις 23:00 το βράδυ στα νυχτερινά μαγαζιά του Αλίμου έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις, τόσο από τους επιχειρηματίες όσο και από την πλευρά του Δήμου. Στο πάνελ της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του ΣΚΑΪ «Σήμερα» παρέστη ο δήμαρχος Αλίμου κ. Κονδύλης αλλά και ο εκπρόσωπος των Ειδικών Φρουρών κ. Μαυροειδάκος, με τους δύο άντρες να έχουν μια έντονη συζήτηση.

Ο δήμαρχος Αλίμου κατήγγειλε πως υπάρχουν «καντίνες» που διοργανώνουν συναυλίες και δεξιώσεις γάμων, με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας να τον ερωτά «ποιος τις έδωσε αυτές τις άδειες; Εσείς δεν τις δώσατε;».




Ο κ. Κονδύλης ζήτησε από την αστυνομία να κάνει ελέγχους, γιατί ο δήμος δεν μπορεί να κάνει αυτόφωρα, τονίζοντας πως οι άδειες δόθηκαν για καντίνες και όχι για συναυλίες, με τον εκπρόσωπο των Ειδικών Φρουρών να απαντά, πως πάντα τους φωνάζουν κατόπιν εορτής και φαίνεται «κακιά» η αστυνομία, υπερθεματίζοντας πως δίνονται παρατάσεις για τη μουσική (μέχρι τις 04:00).