εννοείται-ότι-δέρνουμε-τις-γυναίκες-1028409
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 03.06.2022 | 07:38

«Εννοείται ότι δέρνουμε τις γυναίκες μας», λέει ο θείος του δολοφόνου της Τζεβριέ

Εξοργιστικές δηλώσεις έκανε ο θείος του δολοφόνου της Τζεβριέ μέσα στο δικαστήριο.

Υπενθυμίζεται ότι η 29χρονη, μητέρα τριών παιδιών, δολοφονήθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο στην Αλεξανδρούπολη από τον 30χρονο σύζυγό της.

Ο θείος του δολοφόνου, οποίος πήγε για μάρτυρας στη δίκη είπε μεταξύ άλλων «εννοείται ότι όλοι δέρνουμε τις γυναίκες μας. Δεν είπαμε να τις σκοτώσουμε, αλλά τις δέρνουμε, μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας».

Αυτή η φράση εξόργισε τους πάντες, με τον πρόεδρο μάλιστα να λέει, πως «είστε τυχερός που σήμερα δεν κάθεστε στη θέση του κατηγορούμενου, αλλά αν ξαναμάθω ότι δείρατε τη γυναίκα σας θα καθίσετε στη θέση του κατηγορούμενου».

Την αποκάλυψη έκανε η δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Ανθούλα Ανάσογλου: « Ο μάρτυρας μάλλον θεώρησε ότι είναι σε καφενείο και εξέφρασε απόψεις οι οποίες ευτυχώς φτάσαμε στο 2022 και με τη συμπαράσταση και το κίνημα όλων μας εξαλείφονται».

Στο δολοφόνο επιβλήθηκε ποινή ισόβιας κάθειρξης για ανθρωποκτονία από ενδεχόμενο δόλο και δεν του αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό. Στην κυριολεξία σκότωσε στο ξύλο τη σύζυγό του, η οποία νοσηλεύτηκε αλλά μετά από τέσσερις μέρες άφησε την τελευταία της πνοή.