αυτή-είναι-η-μελαχρινή-καλλονή-που-παί-912883
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 11.06.2021 | 16:20

Αυτή είναι η μελαχρινή καλλονή που παίρνει θέση στον Τροχό της Τύχης (φωτο)

Ακόμα μια εντυπωσιακή παρουσία θα βρεθεί στον Τροχό της Τύχης, πλάι στον Πέτρο Πολυχρονίδη. Η Νατάσα Κουβελά παίρνει θέση στο τηλεπαιχνίδι και αναμένεται να προκαλέσει… εκτροχιασμό με την παρουσίας της.

Όπως γνωρίζαμε εδώ και μέρες η Βάλια Χατζηθεοδώρου δεν θα συνέχιζε στον Τροχό της Τύχης την επόμενη σεζόν. Η παραγωγή του καναλιού είχε μείνει ικανοποιημένη από την παρουσία της αυτά τα δύο χρόνια στο παιχνίδι αλλά ήταν καιρός για έναν αέρα ανανέωσης. Το STAR είχε βγει σε αναζήτηση της επόμενης κοπέλας και τελικά στόχος επετεύχθη.

Το μοντέλο Νατάσα Κουβελά

Η Νατάσα Κουβελά στον Τροχό της Τύχης

Όπως αποκάλυψε το Love it και συγκεκριμένα η Μάρτζυ Λαζάρου, η Νατάσα Κουβελά θα είναι η επόμενη συμπαρουσιάστρια στον τροχό της τύχης. Μια εντελώς φρέσκια παρουσία, που θα ανανεώσει το παιχνίδι.

Η νεαρή  είναι μοντέλο και ταυτόχρονα σπουδάζει ΤΕΦΑΑ. Μάλιστα οι πρώτες εντυπώσεις από τις πρόβες και τα γυρίσματα είναι άκρως θετικές. Η Νατάσσα Κουβελά δεν έχει εμφανιστεί ξανά στην μικρή οθόνη και μέσα από τον Τροχό της Τύχης θα κάνει το ντεμπούτο της.

Θυμίζουμε ότι αυτό θα είναι το τέταρτο κορίτσι που στέκεται δίπλα στον Πέτρο Πολυχρονίδη ως συμπαρουσιάστρια, μετά τις Τζούλια Νόβα, Ιωσηφίνα Τζουγανάκη και Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Πηγή: Youfly.com