Αυγή κατά Μητσοτάκη:Προτίμησε την «Αυτοκράτειρα Θεοφανώ» από τους κατοίκους της Καρδίτσας

Σήμερα η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Καρδίτσα. Χθες είχε συνάντηση για την «Αυτοκράτειρα Θεοφανώ». Με αυτό το καυστικό σχόλιο η εφημερίδα Αυγή σχολίασε την επιλογή του πρωθυπουργού να μην μεταβή άμεσα στο σημείο της καταστροφής.

Συγκεκριμένα η εφημερία σημειώνει:

Σάλος έχει προκληθεί στα κοινωνικά δίκτυα από την επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να μην σπεύσει άμεσα στην Καρδίτσα προκειμένου να δει από κοντά τις εικόνες της απόλυτης καταστροφής και να συνομιλήσει με τους κατοίκους αλλά να κάνει σύσκεψη για την «Αυτοκράτειρα Θεοφανώ»

Όπου «Αυτοκράτειρα Θεοφανώ» είναι Ευρωπαϊκό Βραβείο, η πρώτη απονομή του οποίου θα γίνει στις 7 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε συνάντηση χθες 21 Σεπτεμβρίου με τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Ιδρύματος Θεοφανώ Σταύρο Ανδρεάδη και τον επιστημονικό σύμβουλο του Ιδρύματος, καθηγητή Διεθνών Σχέσεων και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Καιρίδη, την ίδια ώρα που οι κάτοικοι της Καρδίτσας κατήγγειλαν ότι τα κυβερνητικά στελέχη τους ξέχασαν μέσα στις λάσπες.

Η επίσκεψη του πρωθυπουργού προγραμματίστηκε για την επομένη, 22 Σεπτεμβρίου.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΒΡΑΒΕΙΟ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!