Αθώοι τέσσερις κατηγορούμενοι για το σουσάδικο της κόκας

Αθώοι κρίθηκαν για την υπόθεση με το σουσάδικο της κόκας στο Κολωνάκι, η οποία εκδικάζεται από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, η γνωστή ηθοποιός και ο γιος της, οι οποίοι ήταν μέτοχοι στην συγκεκριμένη επιχείρηση, όπως επίσης και άλλη μία γνωστή ηθοποιός.

Όπως αναφέρει το dikastiko.gr, αθώοι κρίθηκαν και ο γνωστός παρουσιαστής αλλά και ένας επιχειρηματίας που συμμετείχε στην αρχική μετοχική σύνθεση του μαγαζιού.

Οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι ζητούν την αναγνώριση ελαφρυντικών ενώ αναμένεται εντός της ημέρας η απόφαση του δικαστηρίου.

Η εισαγγελική πρόταση

Την ενοχή των περισσότερων εμπλεκόμενων πρότεινε η εισαγγελέας της έδρας.

Παρ’ ολ΄αυτά η ίδια πρότεινε τη μετατροπή του κατηγορητηρίου προς το επιεικέστερο, ενώ για 4 από τους 27 πρότεινε την πλήρη απαλλαγή τους.

Στην κατηγορία των τεσσάρων βρίσκονται ο γνωστός παρουσιαστής, η γνωστή ηθοποιός, ο γιος της και επιχειρηματίας στο χώρο της εστίασης.

Τα τέσσερα αυτά πρόσωπα μετείχαν στη μετοχική σύσταση της εταιρίας που διαχειριζόταν το εστιατόριο Lilisou στο Κολωνάκι. Και για τους τέσσερις, η εισαγγελέας ανέφερε πως υπάρχουν πολλές αμφιβολίες για το κατά πόσο γνώριζαν τη διακίνηση μέσα στο μαγαζί τους.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΑΘΩΟΙ, ΚΟΚΑ, ΣΟΥΣΑΔΙΚΟ, ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]