αρνείται-οποιαδήποτε-ανάμειξη-στο-ηχ-1017665
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 05.05.2022 | 20:21

Αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη στο ηχητικό ντοκουμέντο του Βγενόπουλου η Β. Θάνου

Την οποιαδήποτε ανάμειξη στο ηχητικό ντοκουμέντο που είδε πριν από λίγο καιρό το φως της δημοσιότητας μεταξύ του Ανδρέα Βγενόπουλου και της φερόμενης φίλης της πρώην προέδρου του Αρείου Πάγου, αρνείται ότι είχε η Βασιλική Θάνου.

Σε γραπτή δήλωση της αναφέρει:

Επαναλαμβάνω ότι ουδεμία ανάμειξη ή γνώση είχα για όσα ακούγονται στη συνομιλία μεταξύ του βγενόπουλου και της Δ.Μ ως δήθεν αγγελιαφόρου μου.

Αυτό άλλωστε Θα αποδειχθεί και πάλι αφού ο οικονομικός εισαγγελέας αποφάσισε την ανάσυρση της υπόθεσης βασιζόμενος αποκλειστικά σε μία προφανώς προσχεδιασμένη από τον βγενόπουλο συνομιλία, που ο ίδιος την κατέγραφε χωρίς όμως ο ίδιος να την επικαλεστεί κατά την έρευνα της μήνυσής του.

Διότι εγνώριζε ότι δεν αποδεικνύει κάτι δεδομένου ότι ακούγονται ακριβώς τα ίδια περιστατικά τα οποία καταγγέλλει και στη μήνυσή του.

Κατ αποτέλεσμα η πρόεδρος του Αρείου Πάγου που αγωνίστηκε κατά της διαφθοράς παρουσιάζεται ως ελεγχόμενη από κάποιους που υιοθετούν πρόθυμα κατασκευασμένα στοιχεία που εμφανίζονται μάλιστα Με τρόπο ύποπτο και μετά από 6 χρόνια ως επικοινωνιακό πυροτέχνημα και οι διεφθαρμένοι παρουσιάζονται ως θύματα εκβιασμού.

B. Θάνου