αργυρούπολη-αναζητείται-48χρονος-που-ξ-953973
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 15.01.2022 | 17:47

Αργυρούπολη: Αναζητείται 48χρονος που ξυλοκόπησε άγρια τη σύντροφό του

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία για τον εντοπισμό 48χρονου άνδρα ο οποίος κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε άγρια τη σύντροφό του στην Αργυρούπολη.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της ΕΛΑΣ για την αναζήτηση του δράστη που ξυλοκόπησε την άτυχη γυναίκα και την άφησε αιμόφυρτη σε ημιλιπόθυμη κατάσταση στο σπίτι τους. Η γυναίκα, που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού, δίνει μάχη για τη ζωή της, καθώς έχει υποστεί βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από τα χρυπήματα του 48χρονου δράστη.

Οι Αρχές και το ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκαν από άτομο στον κύκλο του δράστη και όταν έφτασαν στο σημείο εκείνος είχε εξαφανιστεί. Ο 48χρονος αναζητείται από την Παρασκευή στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ενώ σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος

Ο Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος είναι δημοσιογράφος με εξειδίκευση στο πολιτικό ρεπορτάζ και στην κάλυψη θεμάτων της τοπικής αυτοδιοίκησης σε ψηφιακά και ραδιοφωνικά μέσα. Ξεκίνησε σε ηλικία 22 χρονών ως μαθητευόμενος στην εφημερίδα «Ριζοσπάστης», όπου έμεινε για 18 χρόνια καλύπτοντας το κοινωνικό, πολιτικό και κυβερνητικό ρεπορτάζ. Εχει συνεργαστεί με το περιοδικό «Unfollow» κάνοντας ερευνητική δημοσιογραφία. Από το 2019 δουλεύει στο ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84. Εργάζεται στο aftodioikisi.gr από το 2016, ενώ τα τελευταία χρόνια κατέχει τη θέση του Διευθυντή Σύνταξης της ιστοσελίδας. https://www.facebook.com/theodoropan