αποκαταστάθηκε-το-μπλακ-άουτ-σε-μύκον-69962
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 30.12.2016 | 18:30

Αποκαταστάθηκε το μπλακ-άουτ σε Μύκονο, Άνδρο και Τήνο

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Εντοπίστηκε η βλάβη που προκάλεσε πολύωρη διακοπή ρεύματος χθες, Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου, το απόγευμα, στα νησιά της Άνδρου και της Τήνου και σε τμήμα της Μυκόνου, όπως αναφέρει, σε ανακοίνωσή της, η ΔΕΗ. Συγκεκριμένα, όπως τονίζεται, υπήρξε βλάβη στις εναέριες εγκαταστάσεις Υψηλής Τάσης στην Εύβοια, ιδιοκτησίας και αρμοδιότητας του ΑΔΜΗΕ, με το δίκτυο της οποίας συνδέεται με υποθαλάσσιο καλώδιο η Άνδρος.

Η ηλεκτροδότηση έχει αποκατασταθεί πλήρως από τον αυτόνομο σταθμό παραγωγής της ΔΕΗ στην Άνδρο, που είναι σε ψυχρή εφεδρεία και όχι από γεννήτριες, όπως εσφαλμένα αναφέρθηκε από μέσα ενημέρωσης, σύμφωνα με την ΔΕΗ.   Τέλος, η Επιχείρηση σημειώνει ότι ο σταθμός της ΔΕΗ θα λειτουργήσει κανονικά μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης στην υψηλή τάση.

Σε πλήρη ετοιμότητα οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ για την αντιμετώπιση των βλαβών. Με τη σειρά της η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ ζητάει την κατανόηση των καταναλωτών, επισημαίνοντας τις αντίξοες συνθήκες, κάτω από τις οποίες εργάζονται τα τεχνικά συνεργεία.

Aftodioikisi News

Η aftodioikisi.gr είναι η βασική Διαδικτυακή πύλη για τους ΟΤΑ, το Δημόσιο και την Εργασία στην Ελλάδα, λειτουργώντας από τον Απρίλιο του 2008 ως πηγή έγκυρης και συνεχούς ροής ενημέρωσης με ειδήσεις και θέματα από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, της Δημόσιας Διοίκησης, της Εργασίας, της Ασφάλισης αλλά και γενικότερης επικαιρότητας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Τον Μάιο του 2010, μόλις δύο χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας της τιμήθηκε με το δημοσιογραφικό Βραβείο Μπότση. Παράλληλα, αποτελεί κόμβο αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ πολιτικών, αιρετών της Αυτοδιοίκησης αλλά και επιχειρηματιών με τους πολίτες και τους εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενώ λειτουργεί ως δίαυλος διαδραστικής ενημέρωσης και επικοινωνίας μεταξύ της Περιφέρειας και του Κέντρου. Καθημερινά δέχεται εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις από εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, πολιτικούς, αιρετούς της Αυτοδιοίκησης, επιχειρηματίες και, κυρίως, πολίτες που ενδιαφέρονται για τοπικά, εργασιακά, ασφαλιστικά αλλά και για γενικότερα θέματα της επικαιρότητας.