αποφυλακίζεται-ο-γόης-της-θεσσαλονί-1313030
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 20.02.2024 | 23:30

Αποφυλακίζεται ο «γόης της Θεσσαλονίκης»

Ελεύθερος με όρους αφέθηκε ο 29χρονος, που έγινε γνωστός ως «γόης της Θεσσαλονίκης», καθώς καταγγέλθηκε από πρώην συντρόφους του για απάτη, αποσπώντας μεγάλα χρηματικά ποσά και πουλώντας… έρωτα.

Σύμφωνα με το voria.gr, ο νεαρός, που βρίσκεται στη φυλακή από την περασμένη άνοιξη μετά τη σύλληψή του, επρόκειτο να δικαστεί σήμερα από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης για δύο περιπτώσεις απάτης. Η μία αφορά την καταγγελία μίας γυναίκας ότι της απέσπασε 80.000 ευρώ και αποπειράθηκε να της πάρει άλλα 50.000 και η δεύτερη για τετελεσμένη απάτη με λεία 69.000 ευρώ από άλλη γυναίκα.

Η πρώτη καταγγέλουσα προχώρησε σε ανάκληση της μήνυσής της, καθώς όπως είπε αποζημιώθηκε πλήρως και έτσι εκκρεμεί σε βάρος του πλέον μόνο η μήνυση για τη δεύτερη περίπτωση, που αφορά σε πλημμέλημα.

Έτσι το δικαστήριο αποφάσισε τη αποφυλάκισή του μέχρι να γίνει η δίκη -που αναβλήθηκε- υπό τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής που διαμένει και της καταβολής εγγύησης ύψους 10.000 ευρώ.