αποφυλακίζεται-η-φόνισσα-του-κορωπί-246598
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 10.01.2023 | 21:05

Αποφυλακίζεται η «φόνισσα του Κορωπίου»

Σύντομα αναμένεται η αποφυλάκιση της «φόνισσας του Κορωπίου», της γυναίκας που είχε δολοφονήσει τη σύζυγο του εραστή της μπροστά στα ανήλικα παιδιά της, μέσα στο σπίτι τους, τον Αύγουστο του 2016. Είχε καταδικαστεί σε ισόβια και 18 μήνες από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών, χωρίς να της αναγνωριστούν ελαφρυντικά.

Σύμφωνα με την τηλεόραση του Star, η υπόθεση του Κορωπίου εκδικάστηκε ξανά στο Εφετείο και «έσπασαν» τα ισόβια που της είχαν επιβληθεί, καθώς η ίδια ζήτησε να συζητηθεί εκ νέου η αναγνώριση των ελαφρυντικών στο Εφετείο.

Τελικά, περίπου 6,5 χρόνια μετά το έγκλημα στο Κορωπί, η δράστιδα αναμένεται να απολυθεί από τη φυλακή υπό όρους. Υπενθυμίζεται ότι η λεγόμενη «φόνισσα του Κορωπίου» δολοφόνησε με 6 μαχαιριές την 35χρονη σύζυγο του άνδρα, με τον οποίο είχε εξωσυζυγική σχέση, μπροστά στα μάτια των 2 ανήλικων παιδιών της.

Τι δηλώνει σήμερα ο πρώην άντρας της

Ο άνδρας που αποτέλεσε το «μήλον της Έριδος» για τις 2 γυναίκες, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και δηλώνει για τη δράστιδα ότι «της εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να έχει μια καλή τύχη στη ζωή της, τη βοήθησα, αλλά μέχρι εκεί. Πλέον έχω να μιλήσω μαζί της εδώ και περίπου 2,5 χρόνια. Δεν το ήξερα ότι θα αποφυλακιστεί».

«Έχω δύο παιδιά με αυτή τη γυναίκα. Τη λυπόμουν και τη βοήθησα. Δεν είχε κανέναν άλλον άνθρωπο, εκτός από εμένα, για να τη βοηθήσει, δεν είχε πόρους», προσθέτει αλλά ξεκαθαρίζει ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση με αυτή τη γυναίκα, επειδή έχει φτιάξει ξανά τη ζωή του.

«Έχω το μαγαζάκι μου, προσπαθώ να φτιάξω κι ένα σπιτάκι και να πάρω τη γυναίκα μου και να ζήσω. Προσπαθώ να τα ξεχάσω όλα. Όλα αυτά που έγιναν τα έζησα και κάποια στιγμή πήγα να τρελαθώ κιόλας» λέει χαρακτηριστικά και τονίζει ότι «εχω κάνει πολλά λάθη. Το κυριότερο λάθος που έκανα ήταν που έμπλεξα με αυτή την κοπέλα».

Παράλληλα, ζητά συγγνώμη από τα μεγαλύτερα παιδιά του με τα οποία δεν είχε επικοινωνία μαζί τους, τονίζοντας ότι θα προσπαθήσει να επανορθώσει. Τα παιδιά που έχει με τη δράστιδα παραμένουν στο «Χαμόγελο του παιδιού».