αντετοκούνμπο-απίθανος-διάλογος-με-δ-65746
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 21.03.2021 | 14:45

Αντετοκούνμπο: Απίθανος διάλογος με δημοσιογράφο που του είπε «μην τραβάς video όταν οδηγείς»

Δημοσιογράφος εξήγησε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο πως δεν πρέπει να τραβάει video όταν οδηγεί, με τον Greek Freak να νιώθει ενοχές, να αποκαλύπτει ότι δέχθηκε επίπληξη από τη μητέρα του και να στέλνει μήνυμα για περισσότερη προσοχή στον δρόμο.

Είχε περάσει κάτι περισσότερο από μία ώρα από την 11η νίκη των Μπακς στα τελευταία 12 ματς, όταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εμφανίστηκε στη media session του αγώνα με τους Σπερς.

Ο back-to-back MVP μιλούσε με τον αδελφό του, Κώστα, σε βιντεοκλήση πριν απαντήσει στις ερωτήσεις που του έγιναν. Μία από αυτή ήταν της δημοσιογράφου Λόρι Νίκελ, η οποία του είπε πως “δεν θέλω να φανώ η μαμά σου, αλλά είδα ένα video πριν από μερικές ημέρες στα social media σου, το οποίο τράβηξες ενώ οδηγούσες. Ο κόσμος σε κριτίκαρε γι’ αυτό. Το συζήτησες με κάποιον; Σου εξήγησαν ότι είναι επικίνδυνο και δεν πρέπει να το κάνεις;“.

Αμέσως ο Αντετοκούνμπο έσκυψε το κεφάλι και αισθάνθηκε πράγματι άβολα, για να απαντήσει “ναι, η μαμά μου μου το είπε. Μου είπε να μην τραβάω video όταν οδηγώ. Δεν μπορούσα να μην το κάνω, οι οπαδοί στο δίπλα αμάξι ήταν απίθανοι. Είχαν βγει από την οροφή και κουνούσαν τη φανέλα μου. Ήταν κάτι που το βλέπεις μια φορά, ήθελα να το κρατήσω σαν ανάμνηση. Γι’ αυτούς παίζω. Γι’ αυτό αγαπώ το μπάσκετ τόσο πολύ. Δεν θα πρέπει να είμαι όμως στο τηλέφωνο όταν οδηγώ. Όσοι οδηγείτε και κοιτάζετε το τηλέφωνο, δώστε προσοχή στον δρόμο. Εμένα παραλίγο να μου τις βρέξει η μαμά μου“.

Θέλω απλά να είσαι ασφαλής, σε ευχαριστώ που απάντησες σε αυτή την ερώτηση” του είπε η Λόρι Νίκελ, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να έχει το ύφος του… θύτη, να την ευχαριστεί και να αισθάνεται αρκετά άβολα γι’ αυτή τη δημόσια επίπληξη που πάντως δημιούργησε μια όμορφη ιστορία.

Δείτε το video του Γιάννη Αντετοκούνμπο που σχολιάστηκε:

@giannis_an34That’s why I love Milwaukee 🤎🔥

♬ Up – Cardi B

Πηγή: sport24.gr