σόφη-ζανίνου-οι-παρενοχλήσεις-ο-βέγγο-887292
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 21.03.2021 | 14:00

Σόφη Ζανίνου: Οι παρενοχλήσεις, ο Βέγγος και το YFSF

Σόφη Ζανίνου: Οι παρενοχλήσεις, ο Βέγγος και το YFSF (βίντεο)

Μόνη, ευτυχισμένη και γεμάτη δήλωσε η Σόφη Ζανίνου η οποία είναι μία από τις καθηγήτριες του YFSF και είναι χαρούμενη που συμμετέχει στο συγκεκριμένο σόου.

«Μου δίνει μεγάλη χαρά το YFSF. Κάναμε τον Ντίνο Ηλιόπουλο και τον Θανάση Βέγγο, που ήταν σαν δεύτερος πατέρας μου. Δεν υπάρχει ταινία που να μην ήταν ο πατέρας μου δίπλα στον Βέγγο. Τον θυμάμαι από τότε που ήμουν μωρό. Ήταν αδελφικοί φίλοι», δήλωσε και μίλησε για το ξεκίνημα της πορείας της με τη Μαρινέλλα:

«Είχα πάει για να κάνω νούμερο, τσακώθηκε ή αρρώστησε μια τραγουδίστρια, χήρεψαν δύο τραγούδια και μου είπε αν μπορώ να πω το ένα. Ήμουν 16-17 χρονών και πήραν ειδική άδεια για να δουλέψω βράδυ. Πήγαινα σχολείο αλλά επειδή ήμασταν στα μπουλούκια, πήγαινα σχολείο 10 μέρες στην Καβάλα, ένα μήνα στη Θεσσαλονίκη κλπ και στο τέλος πήγαινα στο υπουργείο Παιδείας και έδινα εξετάσεις για να με περάσουν. Ήμασταν νομάδες, τα μεγαλύτερα παιδιά, την ώρα της παράστασης, που έπαιζαν οι γονείς μας, μας τάιζαν και κοίμιζαν τα μικρότερα. Ο Θηβαίος με λέει μαμά».

Όσον αφορά στις παρενοχλήσεις και σεξουαλικές επιθέσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας: «Είναι πολύ θλιβερά. Οι καλλιτέχνες είναι φιλάρεσκοι, μπορεί να φλερτάρουν μέχρι και τα μαχαιροπίρουνα, αλλά μέχρι εκεί, το παρακάτω είναι δραματικό και ανέντιμο. Με κάποιους ανθρώπους έχω συνεργαστεί και δεν πέρναγε από το μυαλό μου καθόλου ότι μπορεί να έχουν τέτοιες συμπεριφορές».

Πηγή: znews.gr