Αναστολή της Super League 2 θα εισηγηθεί ο Νίκος Χαρδαλίας

Χαρδαλιάς: Δύο ακόμη περιοχές στο "βαθύ κόκκινο" -Οι οκτώ που βγαίνουν (λίστα)

Την αναστολή των αγώνων της Super League 2 θα εισηγηθεί ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νικος Χαρδαλίας στην επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων για λόγους δημόσιας υγείας που έχει να κάνει με την πανδημία του κορονοϊού.

Ο υφυπουργός, σε δήλωσή του, και με αφορμή τηλεοπτικά ρεπορτάζ και δημοσιεύματα σχετικά με καταπάτηση των υγειονομικών κανόνων από ποδοσφαιρική ομάδα, αναφέρει ότι αρμόδια για την τήρηση και την επιτήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων της Super League 2 (και κάθε άλλης αθλητικής δραστηριότητας) είναι αποκλειστικά η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ενώ την αποκλειστική ευθύνη και για τη διαδικασία έγκρισης των μετακινήσεων των ομάδων έχει η διοργανώτρια Αρχή, όπως ρητά προβλέπεται στις σχετικές ΚΥΑ και διατάξεις.

Στην δήλωσή του Ο Ν. Χαρδαλιάς είπε ότι «σε κάθε περίπτωση και λαμβάνοντας υπόψη τόσο την αδυναμία της διοργανώτριας Αρχής να επιβάλλει την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, όσο και την έλλειψη των απαραίτητων αντανακλαστικών της για την τιμωρία εκείνων που τα παραβιάζουν, τη Δευτέρα 10 Μαΐου, προτίθεμαι προσωπικά να εισηγηθώ στην Επιτροπή Επιδημιολόγων την αναστολή διοργανώσεων του πρωταθλήματος της Super League 2».

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ, SUPER LEAGUE 2


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]