κόνι-μεταξά-δεν-θα-μου-κάνετε-εμένα-μπο-902352
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 08.05.2021 | 18:59

Κόνι Μεταξά: Δεν θα μου κάνετε εμένα μπούλινγκ στα 30 μου

Μάρτυρες ενός ξεσπάσματός της με φωνές και κλάματα έγιναν όσοι είδαν το βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Κόνι Μεταξά.

Η γνωστή influencer, κόρη του Λευτέρη Πανταζή και της Ζόζας Μεταξά είχε ανεβάσει ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό που προέτρεπε τους followers της να κόψουν τις «κακές τροφές».

Κάποιοι από τους followers της όμως το παρεξήγησαν και μάλιστα κάποιοι προέτρεψαν κάποιους άλλους χρήστες να της κάνουν report για να κλείσει οριστικά ο λογαριασμός της στο Instagram.

Κάτι που έκανε έξαλλη την Κόνι Μεταξά η οποία επανήλθε με νέο βίντεο στο οποίο δεν κατάφερε να συγκρατήσει την ψυχραιμία της. Κλαίγοντας και φωνάζοντας, η Κόνι είπε μεταξύ άλλων:

«Πριν μιλήσετε ίσως δείτε όλο το βίντεο. Όλοι εσείς που πάτε να το παίξετε μάγκες, γιατί εγώ παίρνω τηλέφωνα, δεν στέλνω να κάνουν report. Εγώ αν έχω κάποιο πρόβλημα, παίρνω τηλέφωνο τον άνθρωπο, και αυτό έκανα. Όποιος έχει κάποιο πρόβλημα, μπορεί να επικοινωνήσει κατευθείαν μαζί μου. Δεν θα μου κάνετε εμένα μπούλινγκ στα 30 μου. Δεν θα μου ξαναπεί κανένας για διατροφικές διαταραχές γιατί έχω περάσει τρεις».