άγριες-μέλισσες-τι-αποκάλυψε-η-θ-παπαθ-701250
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 22.11.2019 | 17:01

Άγριες Μέλισσες: Τι αποκάλυψε η Θ. Παπαθωμά για τη σκηνή της διαπόμπευσης (βίντεο)

Μια ιδιαίτερα δυσάρεστη εξέλιξη επιφύλασσε το χθεσινό επεισόδιο της επιτυχημένης δραματικής σειράς του ANT1 «Άγριες Μέλισσες» για την ηρωίδα που υποδύεται η Θεοφανία Παπαθωμά.
Συγκεκριμένα η Βιολέτα, αφού έχει ερωτοτροπήσει κρυφά με τον Κωνσταντή σε έναν στάβλο, εκείνος αποφασίζει να την εκδικηθεί παίρνοντας της τα ρούχα και εξαναγκάζοντάς τη να βγει ξυπόλυτη με τα εσώρουχά της στους δρόμους του χωριού, βιώνοντας τον απόλυτο εξευτελισμό.
Η Θεοφανία Παπαθωμά βγήκε την Παρασκευή σε ζωντανή σύνδεση στο «Πρωινό» και μίλησε για το παρασκήνιο και τις δυσκολίες που υπήρξαν προκειμένου να γυριστεί η έντονα συγκινησιακά σκηνή. Αναφέρθηκε σε άλλα παραδείγματα διαπόμπευσης γυναικών στην οθόνη και αποκάλυψε την αντίδραση του γιου της όταν είδε το επεισόδιο.
«Το συνεργείο είναι πολύ καλό, ο συμπρωταγωνιστής μου είναι άψογος, οπότε (το να γυριστεί) δεν ήταν και τόσο δύσκολο. Το μόνο δύσκολο ήταν το ότι ήμασταν στον στάβλο, σε έναν αληθινό στάβλο όπου ζουν άλογα. Είχε καθαρό χόρτο κάτω αλλά μύριζε λίγο. Δεν έχω δει ακόμα τις αντιδράσεις (του κόσμου), βέβαια όλοι είναι εναντίον του Κωνσταντή και βρίζουν. Αυτό το γλυκό παιδί (ο Γιάννης Κουκουράκης) μου ζήτησε 100.000 φορές συγγνώμη για αυτήν τη σκηνή. Δεν ένιωσε καθόλου καλά. Είναι μια πολύ σκληρή σκηνή» δήλωσε η Παπαθωμά και αποκάλυψε ότι όταν πρωτοδιάβασε το σενάριο ζήτησε από τη σεναριογράφο Μελίνα Τσαμπάνη να κάνει τη σκηνή ακόμα πιο δραματική.
«Θυμόμαστε όλοι τη σκηνή στον Κατήφορο με τη Ζωή Λάσκαρη. Υπήρξε επίσης και μια ανάλογη και πολύ δυνατή σκηνή στη “Μαλένα”» συνέχισε, ενώ όταν ρωτήθηκε για την αντίδραση του γιου της είπε: «Τον προετοίμασα. Βέβαια μου ζήτησε να μην τη γυρίσω. Δεν γινόταν αλλιώς, του ζήτησα συγγνώμη και ζήτησα την κατανόησή του. Έχουν όλα τα επαγγέλματα τις δυσκολίες τους».
Πηγή: news247.gr