aυτή-είναι-η-όμορφη-ασημίνα-από-τις-άγ-688308
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 09.10.2019 | 07:45

Aυτή είναι η όμορφη «Ασημίνα» από τις Άγριες Μέλισσες

Οι «Άγριες Μέλισσες» αποτελούν την πιο ευχάριστη έκπληξη της φετινής τηλεοπτικής σεζόν και είναι αδιαμφισβήτητα η επιτυχία της χρονιάς.

Όλοι οι ηθοποιοί, έχουν καταφέρει με τις υποκριτικές τους ικανότητες να καθηλώσουν τους τηλεθεατές, ενώ το σενάριο της Μελίνας Τσαμπάνη, δεν ξέρει κανείς τι επιφυλάσσει την επόμενη μέρα.

Από την πρώτη στιγμή, ξεχώρισε μεταξύ άλλων για την ερμηνεία της, η «Ασημίνα», κατά κόσμον Έλλη Τρίγγου. Ποια είναι όμως η πανέμορφη ξανθιά ηθοποιός;

Η Έλλη Τρίγγου, που στη σειρά του ΑΝΤ1 υποδύεται τη μεσαία από τις τρεις αδελφές, είναι μόλις 30 ετών, όμως έχει καταφέρει πολλά πράγματα στο ελληνικό θέατρο και τον κινηματογράφο.

Γεννήθηκε στην Πάτρα, αλλά από πολύ μικρή ηλικία και αφού χώρισαν οι γονείς της, μετακόμισε με τη μητέρα της στον Βύρωνα, στην Αθήνα. «Γεννήθηκα στην Πάτρα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Έχω δύο αδέλφια, τη Μαντώ και τον Ηλία, 9 και 10 χρόνων. Αυτοί είναι οι πιο σημαντικοί άνθρωποι της ζωής μου, παίρνουν παράδειγμα από μένα και η ηθική ευθύνη που φέρω απέναντί τους είναι τεράστια. Με θυμάμαι από μικρή να πηγαινοέρχομαι πολύ συχνά με αυτοκίνητα, τρένα, λεωφορεία από την Αθήνα στην Πάτρα, καθώς η οικογένειά μου είναι μοιρασμένη και στις δύο πόλεις. Κάπως έτσι μάλλον μου δημιουργήθηκε αυτή η λατρεία που έχω για τα ταξίδια», έχει δηλώσει η ίδια σε συνέντευξή της.

Στο πρώτο έτος της Δραματικής Σχολής του Εθνικού, απ’ όπου και αποφοίτησε, έπειτα από πολλά δοκιμαστικά, ο Αργύρης Παπαδημητρόπουλος την επιλέγει για την ταινία του «Suntan». Η ερμηνεία της, της χαρίζει το βραβείο β’ γυναικείου ρόλου από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου.

Η ‘Ελλη Τρίγγου κατακτά και το εξωτερικό

Πριν από λίγα χρόνια, η ηθοποιός βρέθηκε στο Βερολίνο για τις ανάγκες μιας διαδικτυακής κωμικής σειράς του ZDF. Έτσι, είχε την τύχη να συμμετάσχει και στον τρίτο κύκλο της βρετανικής σειράς The Durrels.

Οι επιτυχίες στο θέατρο

Η Έλλη Τρίγγου συμμετείχε για τρία χρόνια στην παράσταση «Στέλλα Κοιμήσου», καθώς και στον μονόλογο «Ο Ευαγγελισμός της Κασσάνδρας», για τον οποίο κέρδισε μια υποψηφιότητα για το βραβείο «Μελίνα Μερκούρη».

πηγή: altsantiri