άγριες-μέλισσες-αυτοί-οι-4-ηθοποιοί-απο-743403
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 14.04.2021 | 13:36

Άγριες Μέλισσες: Αυτοί οι 4 ηθοποιοί αποχαιρετούν τη σειρά

Οι δημιουργοί των «Άγριων Μελισσών» θα πρέπει μέχρι το Σάββατο του Λαζάρου να αποφασίσουν οριστικά ποιοι ρόλοι διακόπτονται και ποιοι μπαίνουν στο παιχνίδι.

Η απόφαση να συνεχίσουν οι «Άγριες Μέλισσες» για τρίτη σεζόν έχει φέρει τα πάνω κάτω στον προγραμματισμό των σεναριογράφων αλλά και των υπολοίπων συντελεστών της σειράς που καλούνται να αναθεωρήσουν τα σχέδιά τους για τους χαρακτήρες που μας έκαναν παρέα όλο αυτό το διάστημα.

Κάποιοι από τους ήρωες της σειράς θα πρέπει μοιραία να παραχωρήσουν τη θέση τους σε καινούργιους ώστε να διατηρηθεί ζωντανό το ενδιαφέρον των θεατών και να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες της πλοκής.

Οι αποφάσεις αυτές θα πρέπει να έχουν ληφθεί μέχρι το Πάσχα -το Σάββατο του Λαζάρου δηλαδή- για να ολοκληρωθούν οι συμφωνίες με τους ηθοποιούς, αυτούς που ξέρουμε αλλά και αυτού που θα γνωρίσουμε από το φθινόπωρο.

Οι ηθοποιοί που είναι πιθανόν να αποχωρήσουν στο τέλος της σεζόν:

Κάτια Δανδουλάκη: Όπως είχαμε πει και στο παρελθόν, η ηθοποιός φαίνεται ότι ζήτησε η ίδια από την παραγωγή να μην περιληφθεί στα σχέδια της για την επόμενη χρονιά. Όμως, είναι πιθανόν, ο ρόλος της να συνεχιστεί μέχρι τον Δεκέμβριο για να είναι πιο ομαλή η μετάβαση στη νεά σεζόν.

Βασίλης Μπισμπίκης: Οι φήμες ήθελαν τον ρόλο του να τελειώνει εδώ. Σε αυτό συνηγορούσε και η ανακοίνωση της συμμετοχής του σε τηλεοπτική σειρά του Mega που είναι προγραμματισμένο να αρχίσει να προβάλλεται μέσα φθινοπώρου. Όμως οι σεναριογράφοι μοιάζει να ταλαντεύονται σε σχέση με το τέλος του Μάνου Βόσκαρη και, είναι πιθανό, να τον δούμε να εμφανίζεται σε κάποια επεισόδια της επόμενης σεζόν ως guest -κάτι σαν αυτό που έκανε ο Γιάννης Στάνκογλου στην αρχή της τρέχουσας σεζόν.

Γιώργος Γάλλος: Το μέλλον του Μιλτιάδη είναι άγνωστο για την ώρα, όμως οι συνθήκες γύρω από το πρόσωπό του δεν είναι ευνοϊκές. Τον βλέπουμε καθημερινά να βυθίζεται στα ψυχολογικά του αδιέξοδα, προκαλώντας αφάνταστο πόνο στην αγαπημένη του Βιολέτα.

Γιάννης Κουκουράκης: Το όνομα που κανείς δεν περίμενε να ακούσει. Κι όμως, απ’ ό,τι φαίνεται, οι σεναριογράφοι εξετάζουν το ενδεχόμενο ο ρόλος του Κωνσταντή να ολοκληρωθεί άμεσα. Ίσως, διότι η καρδιά της Δρόσως προορίζεται τελικά για άλλον.