άγριος-καυγάς-ηθοποιών-στα-παρασκήνι-743403
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 20.11.2020 | 08:50

Άγριος καυγάς ηθοποιών στα παρασκήνια στις Άγριες Μέλισσες -Τι συνέβη

Ένα άσχημο περιστατικό περιγράφει πρόσφατο δημοσίευμα του περιοδικού Ciao με πρωταγωνιστές των Αργύρη Πανταζάρα και την Έλλη Τρίγγου, από την σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες.

Για την ακρίβεια το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως όλα ξεκίνησαν από την εμφάνιση του Γιάννη Βασιλώτου στα γυρίσματα της σειράς. Το σενάριο περιέχει πολλές σκηνές στις οποίες οι δυο ηθοποιοί έρχονται κοντά κι αυτό δεν ήταν κάτι που μπορούσε να παραβλέψει ο Πανταζάρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ίδιου του περιοδικού πριν λίγες ημέρες έγινε ένας μεγάλος καυγάς στο καμαρίνι της Έλλης. Ο Πανταζάρας απαίτησε να μην κάνει άλλη σκηνές με τον Βασιλώτο κάτι που φυσικά δεν ήταν εφικτό αφού το απαιτεί το σενάριο. Με φωνές και αποχώρηση με χτύπημα της πόρτας ολοκληρώθηκε ο καυγάς τους.

Βέβαια, πληροφορίες αναφέρουν youweekly.gr αναφέρουν πως τίποτα τέτοιο δεν συνέβη! Οι δυο ηθοποιοί είναι αγαπημένοι και μάλιστα λίγο καιρό πριν είχαν κλέψει τις εντυπώσεις με την εμφάνισή τους στις Κάννες.

Σημειώστε πώς ο Αργύρης Πανταζάρας έδωσε συνέντευξη και μίλησε ανάμεσα σε άλλα για τον χωρισμό του από την ηθοποιό Έλλη Τρίγγου που παίζει στις Άγριες Μέλισσες αναφέροντας πως ο χωρισμός ίσως είναι η εξέλιξη μιας σχέσης που τελείωσε.

Πάντα δημιουργώ μια αφορμή για να συναντηθώ με ανθρώπους που θαυμάζω. Η Έλλη Τρίγγου είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζω, θεωρώ ότι είναι από τις καλύτερες ηθοποιούς που έχουμε, παρότι είναι πάρα πολύ νέα στον χώρο. Δεν νιώθω πιο άνετα με την Έλλη Τρίγγου επειδή είχαμε σχέση, γιατί είναι πάρα πολύ αυστηρή και ξέρουμε να διαχωρίζουμε το πλαίσιο. Είναι πάρα πολύ αυστηρή. Την έχω δει πώς φέρεται σε γυρίσματα και παραστάσεις” κατέληξε.