Άγιος Νικόλαος: Ζευγάρι νεαρών Άγγλων βρήκε & παρέδωσε πορτοφόλι με 7.000 ευρώ!

Μαθήματα εντιμότητας και αξιοπρέπειας παρέδωσε ένα ζευγάρι νεαρών Άγγλων που κάνουν διακοπές σε ένα ξενοδοχείο στον Άγιο Νικόλαο, καθώς βρήκαν κατά την διάρκεια της περιήγησής τους στην πόλη ένα γυναικείο πορτοφόλι με 7.000 ευρώ και έσπευσαν να το παραδώσουν!

Παρ’ όλο που το χρηματικό ποσό ήταν ιδιαίτερα μεγάλο, οι δυο τουρίστες δεν μπήκαν ούτε για μια στιγμή στον πειρασμό να το κρατήσουν, καθώς σκέφτηκαν ότι αυτός που το έχασε θα το είχε απόλυτη ανάγκη.

Έτσι, αφού ζήτησαν πληροφορίες από το ξενοδοχείο τους, πήγαν το απόγευμα της Δευτέρας στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, παρέδωσαν το πορτοφόλι και έδωσαν πολύωρη κατάθεση.

Για καλή της τύχη, η ιδιοκτήτρια του πορτοφολιού κατέφυγε και εκείνη στο τμήμα για να δηλώσει την απώλεια. Η γυναίκα ήταν σε άθλια κατάσταση, αλλά αναθάρρησε μόλις άκουσε από τους αστυνομικούς ότι τα χρήματά της ήταν ασφαλή και ευχαρίστησε θερμά τους δυο νεαρούς παραθεριστές για την ακεραιότητά τους.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΖΕΥΓΑΡΙ, ΠΑΡΕΔΩΣΕ, ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ, ΑΓΓΛΩΝ, 7.000 ΕΥΡΩ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!