άγιοι-θεόδωροι-απόπειρα-αυτοκτονίας-55-1033426
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 15.06.2022 | 11:23

Άγιοι Θεόδωροι: Απόπειρα αυτοκτονίας 55χρονου επιχειρηματία – Η κόρη του τον έσωσε την τελευταία στιγμή

Συγκλονισμένοι οι κάτοικοι των Αγίων Θεοδώρων, από την απόπειρα αυτοκτονίας 55χρονου επιχειρηματία.

Ο παρ ‘ολίγον αυτόχειρας επιχείρησε να απαγχονιστεί με αυτοσχέδιο βρόχο. Για καλή του τύχη, εκείνη την ώρα, επέστρεφε στο σπίτι η κόρη του, η οποία τον απέτρεψε από την αυτοχειρία.

Το περιστατικό συνέβη στους Αγίους Θεοδώρους, αργά το βράδυ της Κυριακής (12-06-2022). Ο 55χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος μάλιστα, είναι πολύ αγαπητός στην τοπική κοινωνία, σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365.gr, επιχείρησε να τυλίξει καλώδια γύρω από το λαιμό του και να κρεμαστεί από το μπαλκόνι του σπιτιού του, ωστόσο μέσα στην δυστυχία του, στάθηκε τυχερός, καθώς εκείνη την ώρα, έτυχε να επιστρέφει η κόρη του, η οποία είναι μαθήτρια Λυκείου και κατάφερε να τον αποτρέψει.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ασθενοφόρο και ο 55χρονος μεταφέρθηκε στο Αιγινήτειο νοσοκομείο προκειμένου να εξεταστεί από γιατρούς σχετικά με το αν πάσχει από κατάθλιψη ή άλλες βαρύτερες ψυχολογικές ασθένειες. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ζωή του 55χρονου επιχειρηματία των Αγίων Θεοδώρων, δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο.

Ο 55χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα, προβλήματα ψυχολογικής φύσεως, ενώ λαμβάνει και φαρμακευτική αγωγή, η οποία τις τελευταίες εβδομάδες, κρίθηκε από τον ιατρό του, ότι έπρεπε να αλλάξει.

Πηγή: loutraki365