Άγιοι Ισίδωροι Λυκαβηττού: Η απάντηση του πατέρα Δημήτρη στον Ιερώνυμο
Ένα 24ωρο μετά τη συνέντευξη που έδωσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών, Ιερώνυμος, μέσω της οποίας ανακοίνωσε την προθεσμία πέντε ημερών στον πατέρα Δημήτριο Λουπασάκη, ούτως ώστε να μεταφερθεί – με τη συνοδεία του – σε μοναστήρι της Βάρης, ο ιερέας «θαυματοποιός» των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού έκανε δηλώσεις, χωρίς όμως να δώσει απαντήσεις για το ζήτημα.
Μιλώντας μετά τη θεία λειτουργία της Δευτέρας, ο πατήρ Δημήτριος έστειλε το μήνυμα πως «είμαστε πάντοτε εδώ να λειτουργούμε έτσι απλά», ευχαριστώντας όλους όσοι τού έχουν συμπαρασταθεί και ζητώντας συγγνώμη, χωρίς πάντως να διευκρινίζει κάτι παραπάνω. «Διαβάζοντας τα μηνύματά σας, τα οποία είναι χιλιάδες εκατοντάδες, σας ευχαριστώ που προσεύχεστε για μένα και όλους εμάς».
Τι ανέφερε ο «θαυματοποιός» των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού
«Ο θεός να είναι μαζί μας, πάντα μαζί στους Αγίους Ισιδώρους στο λόφο του Λυκαβηττού. Εδώ όλη η παρέα μαζί τελούμε τις θείες λειτουργίες. Η χάρη και η ευλογία του Θεού να σας δίνουν πάντοτε υγεία και εμείς να είμαστε πάντοτε εδώ να λειτουργούμε έτσι απλά, σεμνά και ταπεινά, όπως σήμερα και όπως 22 χρόνια εδώ στους Αγίους Ισιδώρους.
Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την αγάπη, τη στήριξη, την καλοσύνη και τις ευχές σας και βέβαια σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Διαβάζοντας τα μηνύματά σας, τα οποία είναι χιλιάδες εκατοντάδες, σας ευχαριστώ που προσεύχεστε για μένα και όλους εμάς.
Ενα τεράστιο μεγάλο “ευχαριστώ” και μια τεράστια μεγάλη “συγγνώμη”. Ο θεός να σας έχει πάντοτε καλά και να σας δίνει υγεία και χαρά στις οικογένειες και τα παιδιά σας».
Προτεινόμενα άρθρα
09.06.2026 | 07:14
09.06.2026 | 07:09






