ΥΠΕΣ: Ε’ επιχορήγηση ΚΑΠ Περιφερειών -Κατανομή

Κατανέμεται στις Περιφέρειες της Χώρας, από τον λογαριασμό του Υπουργείου Εσωτερικών, που τηρείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, με τον τίτλο «Κεντρικοί Αυτοτελείς Πόροι των Περιφερειών», συνολικό ποσό 7.110.567,51€, ως πέμπτη (Ε΄) τακτική επιχορήγηση έτους 2018, προς κάλυψη δαπανών τους, συμπεριλαμβανομένων και αυτών για την καταβολή αντιμισθίας στα αιρετά όργανά τους, σύμφωνα με τον κάτωθι πίνακα, απόφαση του ΥΠΕΣ, Π. Σκουρλέτη.

Το αποδιδόμενο ποσό έχει προκύψει λαμβάνοντας υπόψη το ποσό χρηματοδότησης ύψους 1% του Προγράμματος Εξυγίανσης των ΟΤΑ του ν. 4316/2014 (ΦΕΚ 270 Α’) που αντιστοιχεί σε ποσό 67.873,86€, και θα κατατεθεί στον λογαριασμό του Υπουργείου στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων με την ονομασία «Λογαριασμός Εξυγίανσης των ΟΤΑ».

Τα ανωτέρω ποσά θα αποδοθούν στις δικαιούχους Περιφέρειες, με χρηματική εντολή του Υπουργείου Εσωτερικών προς το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Τέλος, τυχόν αδιάθετα ποσά, που σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρούσα προορίζονται για την κάλυψη λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών των Περιφερειών, μπορούν να διατεθούν και προς κάλυψη επενδυτικών δαπανών.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΚΑΠ, ΥΠΕΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!