«Βοήθεια στο Σπίτι»: Πότε θα σταλεί το αίτημα στο ΑΣΕΠ (χρονοδιάγραμμα)

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η αποστολή του αιτήματος στο ΑΣΕΠ για τις 2.918 θέσεις στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» από το υπουργείο Εσωτερικών.

Όπως τονίζουν πηγές του ΥΠΕΣ στην aftodioikisi.gr, και οι έξι δήμοι που υπολείπονταν έστειλαν τις προηγούμενες ημέρες τους πίνακες με τις θέσεις στο υπουργείο και, πλέον, οι υπηρεσίες επεξεργάζονται τα σχετικά στοιχεία, προκειμένου, όπως δήλωσε και υπουργός Τ. Θεοδωρικάκος, να βγει η εγκριτική απόφαση της ΠΥΣ και να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Νέος στόχος είναι, πλέον, το αίτημα να έχει φτάσει στην Ανεξάρτητη Αρχή εντός του Οκτωβρίου ή το πολύ τις πρώτες ημέρες του Νοεμβρίου, ώστε η προκήρυξη να εκδοθεί εντός του 2019 και οι προσλήψεις των εργαζομένων να γίνει εντός του 2020. Μέχρι τότε, όσοι εργάζονται σήμερα, που, λόγω της αυξημένης μοριοδότησης την οποία προβλέπει ο νόμος, έχουν και αυξημένες πιθανότητες να προσληφθούν, θα παραμείνουν στις θέσεις τους.  

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΑΣΕΠ, ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΙΤΗΜΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!