Τριήμερη διάσκεψη για την Ενίσχυση και την Συμμετοχή Ρομά στην Πολιτική Ζωή

Τριήμερη διάσκεψη πραγματοποιείται από αύριο Δευτέρα 17 Οκτωβρίου και μέχρι την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου με θέμα την Ενίσχυση και Συμμετοχή των Ρομά στα Συμβουλευτικά Όργανα Λήψης Αποφάσεων και στην Πολιτική Ζωή (με έμφαση στις γυναίκες και στους νέους Ρομά).

Την διάσκεψη συνδιοργανώνουν το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης με το Συμβούλιο της Ευρώπης.

Θα υπάρξει θεματική επίσκεψη Ειδικής Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων για το θέμα και η έναρξη θα συνοδευτεί με ομιλία-χαιρετισμό του Υπουργού ΕΣΔΑ κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή αύριο Δευτέρα στις 9:30 στο Κτίριο ‘’Κωστής Παλαμάς’’-Ακαδημίας 48 και Σίνα.

Θα ακολουθήσουν ομιλίες της Αναπληρώτριας Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κυρίας Θεανούς Φωτίου, της Γενικής Γραμματέως Ισότητας των Φύλων κυρίας Φωτεινής Κούβελα και του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νικόλαου Μανιού

Την Τρίτη η διάσκεψη θα συνεχιστεί στον Καταυλισμό των Ρομά στα Μέγαρα και την Τετάρτη στο Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Δραγατσανίου 2 Αθήνα.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΡΟΜΑ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ, ΘΕΑΝΩ ΦΩΤΙΟΥ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΙΣΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΙΟΣ, ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΟΥΒΕΛΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!