Τι διευκρινίζει στην aftodioikisi.gr το ΥΠΔΑ για τους ντοπαρισμένους αθλητές

Διευκρινίσεις σχετικά με την απόφαση της υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγας Γεροβασίλη να διορίσει και ντοπαρισμένους αθλητές στο Δημόσιο δίνουν πηγές του υπουργείου που μίλησαν στην aftodioikisi.gr. Όπως τονίζουν, επιρρίπτοντας τις ευθύνες στην ΓΓ Αθλητισμού, «η λίστα με τους αθλητές απόστελλεται στο υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης από την ΓΓ Αθλητισμού η οποία κάνει και τους σχετικούς ελέγχους. Το μόνο που κάνει το υπουργείο είναι η κατανομή των αθλητών σε οργανικές θέσεις του Δημοσίου», τονίζουν από το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Να σημειωθεί ότι χθες με ανακοίνωσή της η ΓΓ Αθλητισμού τόνιζε ότι «δεν πρόκειται να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί διορισμός σε περιπτώσεις αθλητών που διαπιστώθηκε κατά τη διαδικασία ελέγχου, ότι υπάρχουν πειθαρχικές ή ποινικές αποφάσεις εις βάρος τους για χρήση απαγορευμένων ουσιών. Ο πίνακας που δημοσιεύθηκε (σ.σ. στη Διαύγεια, άρα είναι επίσημος) ο οποίος πραγματικά συμπεριλαμβάνει αθλητές που παρανόμησαν, δεν αποτελεί διορισμό» και πως θα σταλεί νέος «πίνακας με τους διακριθέντες αθλητές που διορίζονται στο Δημόσιο», κατέληγε η απόφαση.

 

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΑΝΑΚΛΗΣΗ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ, ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ, ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!