Θεοδωρικάκος για μάσκες -«κουκούλες»: Ευθύνες σε Κικίλια, Κοντοζαμάνη

Μετά την ΚΕΔΕ, ευθύνες στο υπουργείο Υγείας (Κικίλιας, Κοντοζαμάνης) για το φιάσκο με τις μάσκες, ρίχνει & ο υΠΕΣ. Συγκεκριμένα, ο Τ. Θεοδωρικάκος μιλώντας στον ΑΝΤ1 υποστήριξε ότι:

«Η αστοχία υπήρξε από την πλευρά της Επιτροπής του Υπουργείου Υγείας που έδωσε λάθος διαστάσεις. Και θέλω να ξεκαθαρίσω πως κατανοώ ότι δεν μπορούσε η ΚΕΔΕ να αγνοήσει αυτές τις διαστάσεις, γιατί αν το είχε κάνει, σήμερα, θα ήταν υπόλογη για παράβαση καθήκοντος», πρόσθεσε.

Πάντως, όπως είχε γράψει η aftodioikisi.gr, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έκανε λόγο για «συλλογική ευθύνη», βάζοντας τους πάντες στο κάδρο: Υπουργείο Υγείας, Υπουργείο Παιδείας και ΚΕΔΕ.

Παράλληλα ο κ. Θεοδωρικάκος υποστήριξε ότι «πιστώθηκαν ήδη 4 εκατομμύρια ευρώ στον Δήμο Καρδίτσας για αποζημιώσεις στους πολίτες». Και ότι «το Κράτος λειτούργησε αποτελεσματικά και συντονισμένα στην περίπτωση της αντιμετώπισης των ζημιών από τον Μεσογειακό Κυκλώνα «Ιανό».

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ, ΚΙΚΙΛΙΑΣ, ΕΥΘΥΝΕΣ, ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ, ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗΣ, ΜΑΣΚΕΣ, ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!