Τα δυο «παράλογα» μέτρα & το 13032: Πώς μπορεί να «μπλοκαριστείτε» σε άλλο Δήμο

Τα δυο «παράλογα» μέτρα & το 13032: Πώς μπορεί να «μπλοκαριστείτε» σε άλλο Δήμο

Τα αυστηρά μέτρα του lockdown έχουν δεχτεί κριτικής, ωστόσο, οι αποφάσεις της Επιτροπής χθες έχουν δύο παράλογα μέτρα που «βγάζουν» μάτι…

Ειδικότερα, χθες ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε αλλαγές στον κωδικό 6 για τα Σαββατοκύριακα αλλά και άνοιγμα του λιανεμπορίου με SMS στο 13032.

Παράλογο 1

Έτσι, από τη Δευτέρα οι πολίτες θα μπορούν να μετακινηθούν από δήμο σε δήμο με SMS στο 13032 για τα ψώνια τους, ωστόσο, παραμένει η απαγόρευση διαδημοτικής μετακίνησης για τα… σουπερμάρκετ!

Παράλογο 2

Παράλληλα, η Επιτροπή επιτρέπει πιλοτικά την διαδημοτική μετακίνηση για άθληση με τον κωδικό «6» αλλά μόνο τα… Σαββατοκύριακα.

Εδώ, όμως, ο κίνδυνος για συνωστισμό είναι πολλαπλάσιος λόγω του κόσμου που θα θελήσει να εκμεταλλευτεί αυτή την ευκαιρία το Σ/Κ δίχως άλλες υποχρεώσεις, την ώρα που τις καθημερινές θα ήταν σαφέστατα λιγότερος ο κόσμος που θα κινούνταν γι’ αυτό το λόγο…

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΜΕΤΡΑ, ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ, PROTEINOMENA, 13032, ΠΑΡΑΛΟΓΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!