Συνάντηση Χαρίτση με πρόεδρο ΑΣΕΠ: Στο επίκεντρο η 3Κ, νέες προσλήψεις σε δήμους

Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΑΣΕΠ, Ιωάννη Καραβοκύρη και στελέχη της Ανεξάρτητης Αρχής, είχε ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο επίκεντρο της συνάντησης, βρέθηκε η επίσπευση των διαδικασιών για την έκδοση των οριστικών πινάκων του διαγωνισμού 3Κ/2018 ώστε να προχωρήσουν με τάχιστους ρυθμούς οι προσλήψεις στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων των 8.166 επιτυχόντων, του διαγωνισμού.

Επίσης στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε και το θέμα της έκδοσης προκήρυξης του ΑΣΕΠ που αφορά την πρόσληψη 118 μόνιμων υπαλλήλων σε ορεινούς και νησιωτικούς δήμους. Επίσης το θέμα της πρόσληψης των 757 εργαζομένων σε ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων, μιας προκήρυξης που αφορά τη συνέχεια της 3Κ/2018.

Συζήτηση έγινε συζήτηση και για τις προκηρύξεις που θα βγουν το επόμενο διάστημα και αφορούν 7.500 μόνιμες προσλήψεις στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» και Ειδική Αγωγή

 

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΔΗΜΟΙ, ΑΣΕΠ, ΧΑΡΙΤΣΗΣ, 3Κ/2018


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!