Στο Στρασβούργο ο Σκουρλέτης για «Καλλικράτη» -Ποιους θα συναντήσει - Aftodioikisi.gr
Δευτέρα
15
Αύγουστος
Back

Στο Στρασβούργο ο Σκουρλέτης για «Καλλικράτη» -Ποιους θα συναντήσει

Ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, μεταβαίνει σήμερα, Τετάρτη 10 Μαΐου 2017, στο Στρασβούργο, προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες της Επιτροπής του Συμβουλίου της Ευρώπης για τη Δημοκρατία και τη Χρηστή Διακυβέρνηση.

Η εισήγηση του υπουργού στην Επιτροπή θα πραγματοποιηθεί αύριο το πρωί, Πέμπτη 11 Μαΐου 2017 στο πλαίσιο μιας διαδικασίας η οποία επιπρόσθετα προβλέπει ερωτήσεις και απαντήσεις.

Η αναθεώρηση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τα πεδία συνεργασίας με το Συμβούλιο της Ευρώπης, θα βρεθούν στο επίκεντρο της ομιλίας του Υπουργού Εσωτερικών.

Ο Υπουργός Εσωτερικών θα πραγματοποιήσει επίσης, σειρά συναντήσεων, μεταξύ των οποίων με τον Γενικό Γραμματέα του Συμβουλίου της Ευρώπης, Thorbjorn Jagland και με τον υφυπουργό Δημόσιας Διοίκησης της Σλοβενίας Δρ Nejc Brezovar.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!