Σκουρλέτης: Κανονικά η επαναφορά συλλογικών συμβάσεων και κατώτατου μισθού – Δεν μειώνονται οι συντάξεις  

Οι αλλαγές σε εργασιακό και ασφαλιστικό έχουν δρομολογηθεί και δεν πρόκειται να υπάρξουν υποχωρήσεις, διαβεβαίωσε ο υπουργός Εργασίας Πάνος Σκουρλέτης, προσερχόμενος σε ημερίδα για την υγεία και ασφάλεια της εργασίας στη χώρα μας.

Ο κ. Σκουρλέτης τόνισε ότι «δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για την καταβολή των συντάξεων και έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες».

Πρόσθεσε ότι «εκείνο που πρέπει να καταλάβουμε είναι ότι βρισκόμαστε σε μια πολύ κρίσιμη φάση στα ζητήματα της διαπραγμάτευσης, μιας διαπραγμάτευσης επώδυνης και σκληρής, η οποία γίνεται με όρους αξιοπρέπειας για τη χώρα μας. Θα επαναλάβω για άλλη μία φορά πως δεν θα υπάρξει καμία μείωση στις συντάξεις και οι πρωτοβουλίες που έχουμε προαναγγείλει για την επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων και τη σταδιακή αποκατάσταση του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ, καθώς και για την αναδιοργάνωση του ΣΕΠΕ θα προχωρήσουν κανονικά».

Πηγή:naftemporiki

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ, ΚΑΤΩΤΑΤΟΣ ΜΙΣΘΟΣ, Π.ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!