Ρωμανιάς: Προσωρινή η δήλωση Κατρούγκαλου ότι δεν θα περικοπούν συντάξεις

«Η δήλωση Κατρούγκαλου ότι δεν θα περικοπούν οι συντάξεις μέσα στο 2016  είναι εντελώς προσωρινή, δεν σημαίνει τίποτα  σε σχέση με τη διαχρονική λειτουργία του συστήματος» σημείωσε ο ο πρώην γενικός γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Γιώργος Ρωμανιάς μιλώντας στον Real 97,8.

«Σε όλες τις χώρες που έγιναν αλλαγές στο σύστημα της κοινωνικής ασφάλισης, οι αλλαγές δεν έγιναν σε περιόδους λιτότητας αλλά σε εποχές ευμάρειας. Όταν κάνεις αλλαγή πρέπει να σέβεσαι κάποια θεμελιωμένα δικαιώματα. Πάντοτε υπάρχει μεταβατική περίοδος. Εδώ πάνε να μας πουν μέχρι σήμερα ίσχυε αυτό, από αύριο κάτι άλλο. Αυτό είναι πρωτοφανής μεθόδευση, αντισυνταγματική και θα καταπέσει στα δικαστήρια» πρόσθεσε ο κ. Ρωμανιάς.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΩΜΑΝΙΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!