Προθεσμία υποβολής ενστάσεων για τις θέσεις Διοικητικών και Τομεακών Γραμματέων υπουργείων (εγκύκλιος)

Εγκύκλιο σχετικά με την προθεσμία υποβολής ενστάσεων κατά τη διαδικασία πλήρωσης των θέσεων των Διοικητικών και Τομεακών Γραμματέων των Υπουργείων, εξέδωσε το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Ειδικότερα στην εγκύκλιο σημειώνεται:

«Δεδομένου ότι το χρονικό διάστημα υποβολής τυχόν ενστάσεων ορίζεται σε πέντε (5) ημέρες με αφετηρία τη δημοσίευση σε ΦΕΚ της υπουργικής απόφασης διορισμού του
επιτυχόντα υποψηφίου και προκειμένου να διασφαλισθεί η άσκηση του δικαιώματος ένστασης των λοιπών υποψηφίων, παρακαλούνται οι αποδέκτες της παρούσας για την
αυθημερόν ενημέρωση του Α.Σ.Ε.Π. από την έκδοση του ΦΕΚ διορισμού, προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να ασκήσουν το δικαίωμα υποβολής ηλεκτρονικών ενστάσεων στο δικτυακό τόπο του Α.Σ.Ε.Π., εντός του προβλεπόμενου, κατά τα ανωτέρω, χρονικού διαστήματος των πέντε (5) ημερών από τη δημοσίευση του ΦΕΚ διορισμού».

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ, ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ, ΔΙΟΚΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΕΜΑΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!