Πατέρας 19χρονου: Να μιλήσουν οι μάρτυρες

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων της ιατροδικαστικής έρευνας και της πραγματογνωμοσύνης τελεί η οικογένεια του 19χρονου που έχασε τη ζωή του στο Περιστέρι, μετά από έλεγχο εισιτηρίων σε τρόλεϊ. Την ίδια ώρα, παράκληση προς τους αυτόπτες μάρτυρες να προσέλθουν στις αρχές έκανε ο πατέρας του άτυχου νεαρού.

«Όσοι ήταν παρόντες στο συμβάν να τρέξουν να πουν την αλήθεια», ανέφερε μιλώντας σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

«Δεν γίνεται κάποιος να πηδάει με την πλάτη», επισήμανε και πρόσθεσε: «Σήμερα είναι το δικό μου παιδί. Αύριο θα είναι αλλουνού».

Μεταξύ άλλων, σημείωσε ότι υπάρχουν αναφορές πως ο 19χρονος και ο ελεγκτής είχαν ξαναβρεθεί στο παρελθόν, ενώ διέψευσε τις πληροφορίες ότι ο ίδιος και η σύζυγός του είναι άνεργοι.

Ανάλογη έκκληση έκανε και η δικηγόρος της οικογένειας, σε δηλώσεις της στο Mega.

Η κ. Αρετή Παπαναγιώτου σημείωσε πως από τα στοιχεία φαίνεται ότι υπήρξε διαπληκτισμός μεταξύ του ελεγκτή και του 19χρονου που δεν αρκέστηκε σε επίπεδο λογομαχίας.

Η ίδια τόνισε ότι τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έρευνας θα καθυστερήσουν αρκετά και ότι η οικογένεια στην παρούσα φάση αυτό που μπορεί να κάνει είναι να παρακολουθεί την πορεία της δικογραφίας.

Εν τω μεταξύ, ένορκη Διοικητική Εξέταση για τους χειρισμούς του οδηγού και του ελεγκτή του τρόλεϊ κατά το τραγικό περιστατικό με τον 19χρονο, διέταξε η διοίκηση της Οδικές Συγκοινωνίες Α.Ε. (ΟΣΥ Α.Ε.). Το πρωί έγινε αναπαράσταση στο τρόλεϊ, όπου συνέβη η τραγωδία με τον 19χρονο στο Περιστέρι. Ειδικό κλιμάκιο της ΕΛΑΣ και πραγματογνώμονες ήλεγξαν το όχημα και κυρίως τη διαδικασία ανοίγματος της πόρτας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, προκειμένου να σχηματίσουν εικόνα για το τι ακριβώς συνέβη το μοιραίο βράδυ.

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος για τον 19χρονο – Επίθεση σε βάρος οδηγού τρόλεϊ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΘΑΝΑΤΟΣ, ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ, 19ΧΡΟΝΟΣ, ΕΛΕΓΚΤΗΣ


Αφήστε μια απάντηση