Ομιλία Φωτίου για την Αναδοχή και την Υιοθεσία

Η Αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, θα απευθύνει ομιλία, αύριο Πέμπτη 13 Ιουνίου, στις 10:30, στο πλαίσιο του διήμερου επιμορφωτικού Εργαστηρίου για την Αναδοχή και την Υιοθεσία, που διοργανώνει το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής.
Στο επιμορφωτικό εργαστήριο «Ένα σπίτι για κάθε παιδί» θα παρουσιαστούν τα εγχειρίδια εκπαίδευσης υποψήφιων ανάδοχων-θετών γονέων και εκπαιδευτών που εκπόνησε το Τµήµα Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήµης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.
Στόχος του προγράμματος είναι να γνωρίσουν τα στελέχη των φορέων εποπτείας, το νόηµα και τη μεθοδολογία των εκπαιδευτικών εγχειριδίων, να συνδέσουν τις δικές τους επαγγελµατικές εμπειρίες µε αυτές των υποψηφίων αναδόχων και θετών γονέων και να βελτιώσουν τις δεξιότητες τους προκειμένου να ανταποκριθούν στο ρόλο τους ως εκπαιδευτές.
Το Διήμερο Επιμορφωτικό Εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής, Τσόχα 5, στους Αμπελόκηπους.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΟΜΙΛΙΑ, ΦΩΤΙΟΥ, ΑΝΑΔΟΧΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!