Νέα επίθεση Μαξίμου κατά ΔΟΛ για τον Κατρούγκαλο:  Η διαπλοκή επιχειρεί να αποδυναμώσει τον Τσίπρα στη συνάντηση με την Μέρκελ  

Μετά το χθεσινό non paper με το οποίο κατηγορούσε τη ναυαρχίδα του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη (ΔΟΛ) «Βήμα» για τέσσερα ψέματα στην υπόθεση Κατρούγκαλου, το Μέγαρο Μαξίμου ανέβασε σήμερα τους τόνους της αντιπαράθεσης με το συγκεκριμένο συγκρότημα Τύπου συμπεριλαμβάνοντάς το με έμμεσο πλην σαφή τρόπο στη «διαπλοκή», όπως, δηλαδή, είχε κάνει δημοσίως και ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Σύμφωνα με το νέο non paper του Μεγάρου Μαξίμου στόχος του συκοφαντικού δημοσιεύματος ήταν η αποδυνάμωση της ελληνικής κυβέρνησης ενόψει της συνάντησης Τσίπρα-Μέρκελ «και μάλιστα χρησιμοποιείται το κρίσιμο ζήτημα της αντιμετώπισης της διαπλοκής και της διαφθοράς που είναι κοινός τόπος μεταξύ της γερμανικής και της σημερινής ελληνικής κυβέρνησης».

Και το non paper του Μαξίμου καταλήγει: «Όσοι πιστεύουν ότι με ψέματα και συκοφαντίες θα πετύχουν την ηθική απομείωση της ελληνικής κυβέρνησης γελιούνται οικτρά. Όσοι φοβούνται ότι το μαχαίρι θα φθάσει στο κόκκαλο στην μάχη ενάντια στη διαπλοκή, έχουν κάθε λόγο να φοβούνται.»

Το πλήρες κείμενο του non paper είναι το εξής:

Σήμερα γίνεται φανερός ο λόγος για τον οποίο επινοήθηκε το συκοφαντικό δημοσίευμα για τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Γιώργο Κατρούγκαλο.

Η χρονική στιγμή δεν είναι τυχαία.

Γίνεται συστηματική προσπάθεια να αποδυναμωθεί η ελληνική κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός μία μέρα πριν από το κρίσιμο ταξίδι του στην Γερμανία. Και μάλιστα χρησιμοποιείται το κρίσιμο ζήτημα της αντιμετώπισης της διαπλοκής και της διαφθοράς που είναι κοινός τόπος μεταξύ της γερμανικής και της σημερινής ελληνικής κυβέρνησης.

Όσοι πιστεύουν ότι με ψέματα και συκοφαντίες θα πετύχουν την ηθική απομείωση της ελληνικής κυβέρνησης γελιούνται οικτρά. Όσοι φοβούνται ότι το μαχαίρι θα φθάσει στο κόκκαλο στην μάχη ενάντια στη διαπλοκή, έχουν κάθε λόγο να φοβούνται.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ΤΣΙΠΡΑΣ, ΜΕΡΚΕΛ, ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ, ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ, ΒΗΜΑ, ΔΙΑΠΛΟΚΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!