Νέα έκκληση του Π. Καψή να ανοίξει το ραδιομέγαρο

Nέα έκκληση να ανοίξει το ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής έκανε ο υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, Παντελής Καψής, μιλώντας στο MEGA, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αν θεωρούν αυτοί οι 100 άνθρωποι ότι έχουν το δικαίωμα να εμποδίζουν 1.800 συναδέλφους τους που έκαναν αίτηση και άλλους εκτός ΕΡΤ, να προσληφθούν κάνουν λάθος».

Ο υφυπουργός δήλωσε ότι είναι ζήτημα ημερών να εκπέμψει ενημερωτικό πρόγραμμα ο μεταβατικός φορέας, μετά και την ανακοίνωση των ονομάτων των 577 ατόμων που είχαν υποβάλει αίτηση και συγκέντρωσαν τα περισσότερα μόρια.

«Αν δεν υπάρξει κάποιο πρόβλημα τώρα στις προσλήψεις, γιατί θα γίνει ο έλεγχος των αιτήσεων και αν δεν υπάρχουν πάρα πολλά λάθη, είναι υπόθεση ημερών», είπε, επισημαίνοντας ότι «από σήμερα κιόλας θα συγκροτηθούν οι επιτροπές για να παρακολουθήσουν τις αιτήσεις και να προχωρήσουμε στις προσλήψεις».

Εξάλλου, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να έχουν γίνει λάθη ή παραλείψεις στις αιτήσεις για πρόσληψη στον ενδιάμεσο φορέα και ανέφερε ότι αυτά θα ελεγχθούν. Είπε, μάλιστα, ότι για τον λόγο αυτόν δημοσιεύτηκαν και τα μόρια, ώστε «να μπορεί ο καθένας να βλέπει και αν αισθάνεται ότι ο ίδιος έχει περισσότερα μόρια και πρέπει να ελεγχθεί και ενδεχομένως επειδή έχει κάνει κάποιο λάθος στην αίτηση, έχει πατήσει ένα λάθος κουμπί, ξέρετε είναι ηλεκτρονικές αυτές οι αιτήσεις, να μπορεί να ζητήσει να μετρήσουν ξανά τα δικά του τα μόρια και να λυθεί οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να υπάρξει».

Ο κ. Καψής εξέφρασε την ελπίδα, την επόμενη εβδομάδα να ανακοινωθούν και τα υπόλοιπα 1400 ονόματα των ανθρώπων, που βέβαια θα προσληφθούν εφόσον ανοίξει και όταν ανοίξει η Αγία Παρασκευή.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΕΡΤ, ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ, ΚΑΨΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!