Απότακτος της ΕΛ.ΑΣ. στενός συνεργάτης του υφυπουργού Εσωτερικών

Στην αποκάλυψη ότι στενός συνεργάτης του υφυπουργού Εσωτερικών, Θ. Λιβάνιου είναι απότακτος της ΕΛ.ΑΣ, έκανε «Η Εφημερίδα των Συντακτών».

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, πρόκειται για τον 39χρονο πρώην ανθυπαστυνόμο Θεοδόσιο Μούγιο, που από τους πρώτους μήνες διακυβέρνησης της Ν.Δ. βρέθηκε στο πλευρό του Θόδωρου Λιβάνιου σε σημαντικά θέματα διαχείρισης του υπουργείου. Μάλιστα ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει διατελέσει σε αρκετές ιδιαίτερα κρίσιμες θέσεις και ειδικότερα ως αναπληρωματικό μέλος στην επιτροπή αξιολόγησης που θα εισηγείται στο υπουργείο Εσωτερικών ποια έργα θα λαμβάνουν ή όχι έγκριση για το πρόγραμμα τοπικής αυτοδιοίκησης «Αντώνης Τρίτσης» στο οποίο έχει θέση ως «εμπειρογνώμονας στη διαχείριση και εκτέλεση αναπτυξιακών προγραμμάτων».

Ο ίδιος εμφανίζεται ως «νομικός σύμβουλος» στο νομοσχέδιο «Ρυθμίσεις του Υπουργείου Εσωτερικών, διατάξεις για την Ψηφιακή Διακυβέρνηση, συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις και άλλα επείγοντα ζητήματα» και ως «ειδικός σύμβουλος» στο νομοσχέδιο «Τροποποίηση Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας, νέο πλαίσιο επιλογής στελεχών στον δημόσιο τομέα, οργανωτικές διατάξεις Υπουργείου Εσωτερικών και διατάξεις για την αναπτυξιακή προοπτική των ΟΤΑ».

Δεν υπάρχει ΦΕΚ διορισμού!

Μάλιστα, το ΦΕΚ διορισμού του σε θέση στο υπουργείο δεν υπάρχει, ενώ το ίδιο συμβαίνει και στη «Διαύγεια». Το μοναδικό ΦΕΚ που περιλαμβάνει το όνομα του κ. Μούγιου είναι εκείνο της 30ής Δεκεμβρίου 2016, με αριθμό φύλλου 1.385, στο οποίο διαβάζουμε τα εξής:

«Με την υπ. αριθμ. 263676/6/3-ξβ’ από 28.12.2016 απόφαση του προϊσταμένου κλάδου διοικητικής υποστήριξης και ανθρώπινου δυναμικού αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας που εκδόθηκε σύμφωνα με την διάταξη της παραγράφου 3, περιπτ. α’ του άρθρου 54 του π.δ. 120/2008 σε συνδυασμό με την 7004/5/17 από 6.4.2015 απόφαση του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, αποτάσσεται από το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας ο Ανθυπαστυνόμος (263676) Μούγιος Θεοδόσιος του Θεοδώρου και της Κωνσταντίνας {…} κατόπιν της υπ’ αριθμ. 60β/2016 ΑΠΌ 18.10.2016 τελεσίδικης απόφασης (πρακτικού) του Δευτεροβαθμίου Πειθαρχικού Συμβουλίου Αξιωματικών Αθηνών, με την οποία αποφασίστηκε ότι πρέπει να επιβληθεί σ’ αυτόν η ανωτέρω ποινή, για παράβαση του άρθρου 10, παρ. 1, εδαφ. η, ιβ και ιγ του π.δ. 120/2008. (Αριθμός βεβαίωσης διαγραφής από το Μητρώο Ανθρώπινου Δυναμικού Ελληνικού Δημοσίου: 1256512811 από 24.12.2016)».

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΕΛΑΣ, ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΛΙΒΑΝΙΟΣ, ΑΠΟΤΑΚΤΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!