Κοντά στο στόχο των 3.000 υπαλλήλων η εθελοντική κινητικότητα - Aftodioikisi.gr
Παρασκευή
21
Ιανουάριος
Back

Κοντά στο στόχο των 3.000 υπαλλήλων η εθελοντική κινητικότητα

Τους 2.827 έφτασαν οι υπάλληλοι που δήλωσαν ότι θα συμμετάσχουν το πρόγραμμα της εθελοντικής κινητικότητας έναντι στόχου 3.000. Όπως είπε ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος στη Βουλή «βρισκόμαστε κοντά στον στόχο και ίσως τον υπερβούμε».

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν σταλεί από τις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις της χώρας στους 961 εργαζομένους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση που συμμετείχαν στην εθελοντική κινητικότητα μέχρι τον Ιούνιο του 2014 προστέθηκαν μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου ακόμη 1866, ανεβάζοντας τον αριθμό των εργαζομένων στους 2827, ενώ η αποστολή στοιχείων από τις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις.

Να σημειωθεί ότι, όπως είχε γράψει η aftodioikisi.gr, στη φάση της τρίτης παράτασης που έληξε στα τέλη Σεπτεμβρίου, το υπουργείο Εσωτερικών αναζητούσε περί τους 1.500 υπαλλήλους και μέχρι στιγμής έχει περί τους 1300.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!