ΥΠΕΣΔΑ: Υλοποίηση του προγράμματος «Καλές Πρακτικές στους Δήμους της Ελλάδας»

Στην υλοποίηση του προγράμματος «Καλές Πρακτικές στους Δήμους της Ελλάδας» (Best Practice Programme) προχωρεί το ΥΠΕΣΔΑ σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ένωση, το Συμβούλιο της Ευρώπης και την ΕΕΤΑΑ.

Στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος το οποίο αποτελεί μέρος του κοινού έργου «Τεχνική βοήθεια για την θεσμική ενίσχυση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης» θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου εναρκτήρια εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη.

Αντίστοιχη ενημερωτική συνάντηση θα πραγματοποιηθεί και στην Αθήνα την Τρίτη 25 Οκτωβρίου. Αναλυτικά το πρόγραμμα.

Κεντρικός στόχος του προγράμματος είναι η ανάδειξη και η βράβευση των υφιστάμενων καλών πρακτικών Ελληνικών Δήμων στο τομέα της Τοπικής Ανάπτυξης.

Στις εκδηλώσεις θα δοθεί η ευκαιρία εκπρόσωποι του Συμβουλίου της Ευρώπης και Έλληνες εμπειρογνώμονες να παρουσιάσουν πτυχές του προγράμματος.

Η πρόσκληση για υποβολή Αιτήσεων Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος ξεκινά τη Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016 και θα διαρκέσει έως και τη Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ, ΥΠΕΣΔΑ, ΔΗΜΟΙ ΕΛΛΑΔΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!