Υπ. Μακεδονίας – Θράκης: Σύσκεψη για το Θερμαϊκό και τον καθαρισμό του

Σύσκεψη για το Θερμαϊκό κόλπο και την προσπάθεια να βρεθούν αποτελεσματικές λύσεις για τον καθαρισμό του συγκαλεί αύριο, στις 9 και μισή το πρωί, ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης Θόδωρος Καράογλου. Στη σύσκεψη, θα συζητηθεί και τα προβλήματα με τη λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού της ΒΙΠΕΘ κατά την επεξεργασία των αστικών λυμάτων και των βιομηχανικών υγρών αποβλήτων.

Στη σύσκεψη, θα μετέχουν οι: Ν. Παπαδάκης, πρόεδρος ΕΥΑΘ Α.Ε., Αλ. Αθανασίου, πρόεδρος ΕΥΑΘ Παγίων, Π. Γιαννόπουλος, πρόεδρος ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ ΑΕ, ο Γ. Γλώσσης, δήμαρχος Δέλτα, Χ. Χιντήρογλου, αναπληρωτής συντονιστής του Συμβουλίου Περιβάλλοντος, ο Η. Λάτσιος, χημικός Μηχανικός (MSc) ΠΚΜ, Αν. Χαντζαρίδου, χημικός Msc, περιβαλλοντολόγος Ο.Ρ.Θ., Κ. Χαραυγής, πολιτικός μηχανικός, διευθυντής Διεύθυνσης Περιβάλλοντος ΥΜΑΘ και Ν. Τσικώτη, αρχιτέκτων, μηχανικός, διευθύντρια Διεύθυνσης Θερμαϊκού ΥΜΑΘ.

Διαβάστε επίσης:
Αντιρρυπαντικό σκάφος από την 1η Μαρτίου για το Θερμαϊκό
Κ. Μακεδονία: Σέιχ Σου, Θερμαϊκός, λίμνες και ποτάμια στην κορυφή των προτεραιοτήτων
Καθημερινές εργασίες καθαρισμού του Θερμαϊκού Κόλπου από το ειδικό σκάφος «Αλκίππη»
Δ. Θεσ/νίκης: Συμμετοχή σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα για ρύπανση Θερμαϊκού
Θεσσαλονίκη: Εθελοντές και μαθητές καθαρίζουν τον Κελάριο κόλπο

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ, ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ, ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΚΟΛΠΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!